به گزارش نصر، سعید درخشانی درباره وضعیت بازار
سرمایه، اظهار داشت: بانک مرکزی در انتظار نتیجه مذاکرات است و به همین خاطر، در مباحث مربوط به نقدینگی، سیاستهای انقباضی به کار برده که این سیاست نیز کاهش پول در بازارها را در پی داشته است.
وی افزود: بورس نیز از این شرایط مستثنی نیست و در انتظار نتیجه مذاکرات است. در صورتی که توافق حاصل شود، با تزریق دلار میتوان بازار را کنترل و سیاست انقباضی را کاهش داد. در صورتی هم که توافق حاصل نشود، ادامه این وضعیت امکانپذیر نیست و دولت به چاپ پول رو خواهد آورد. بازار فعلاً منتظر نتیجه مذاکرات است و پس از روشن شدن تکلیف آن، رشد میکند.
این کارشناس بازار
سرمایه با اشاره به مشکلات و دغدغههای فعالان بورس، خاطرنشان کرد: دخالت دولت در قیمتگذاری محصولات و مواد اولیه یکی از ریسکهای بازار است، به طوری که قیمت محصولات پایین و قیمت مواد اولیه برای شرکتها بالا باشد، ریسکی است که پیش روی بازار قرار دارد.
درخشانی یادآور شد: موضوع مالیات شرکتها خوشبختانه تا حد زیادی در لایحه بودجه حل شده است، اما سایه افزایش نرخ بهره بینبانکی همچنان بر سر بازار سنگینی میکند و این موضوعات، ریسکهای پیش روی بازار به حساب میآیند.
تاثیر قطعی برق شرکت های سیمانی و فولادی بر بورس چیست؟
وی در مورد تأثیر قطعی برق شرکتهای فولادی و سیمانی و تأثیر آنها بر کلیت بازار، گفت: قطعی برق و گاز صنایع تولید شرکتها و در نتیجه سود آنها را کاهش میدهد. نسبتهای پی بر ای نیز افزایش مییابد و قیمتها پتانسیل افت بیشتر را نیز پیدا میکنند.
انتهای پیام/