خبر/
آخرین وضعیت باشگاه تراکتور/ ادامه فعالیت سرخپوشان تبریزی با مدیریت قبلی
نصر: رئیس مجمع نمایندگان آذربایجان شرقی از ادامه فعالیت باشگاه تراکتور با مدیریت قبلی خبر داد.
به گزارش نصر، محمدحسین فرهنگی رئیس مجمع نمایندگان آذربایجانشرقی در گفتوگویی در خصوص آخرین وضعیت باشگاه فرهنگی ورزشی تراکتور تبریز و تکلیف مدیریت آن اظهار کرد: در حال حاضر هیچ اتفاق جدیدی در این مورد رخ نداده و روند تغییر تیم مدیریتی آن تغییری نداشته است.
وی در خصوص واگذاری تیم سرخپوش تبریزی به مجموعه صنایع مس گفت: این موضوع تاکنون به نتیجه خاصی نرسیده و موضوع قابل اعلامی در این زمینه وجود ندارد.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی در مورد تکلیف واگذاری این باشگاه نیز ادامه داد: با توجه به اینکه پیگیریهای اخیر در این زمینه فعلاً به نتیجهای نرسیده است، باشگاه تراکتور با مالک و تیم مدیریتی قبلی به فعالیت خود ادامه خواهد داد.
گزارش فارس حاکی است، موضوع واگذاری تیم تراکتور پس از فراز و نشیبهای چند ساله در این خصوص، در چند ماهه اخیر و با اعلام عدم تمایل مجدد رضا زنوزی مالک این باشگاه به تیمداری وارد فاز جدیدی شد.
این موضوع با ورود مسوولان و نمایندگان آذربایجانشرقی، حالت جدیتری به خود گرفت و در آخرین مورد نام صنایع مس نیز به عنوان گزینه واگذاری مالکیت تراکتور مطرح شد و حتی برخی اخبار و اظهار نظرها حاکی از قطعی شدن این اتفاق بود.
حال با این اظهار نظر رئیس مجمع نمایندگان استان و اخبار و اطلاعات جسته گریخته به نظر میرسد موضوع واگذاری تیم پرهوادار آذربایجان به صنایع مس نیز به سرانجام نرسیده و این تیم همچنان باید با همان مالک و مدیریت قبلی به کار خود در لیگ برتر ادامه دهد، موضوعی که با توجه به عدم تمایل زنوزی به تملک باشگاه سرخپوش تبریزی و حواشی و تبعات آن، وضعیت این تیم را مبهمتر از قبل خواهد کرد.
انتهای پیام/
خبرگزاری فارس