به گزارش نصر به نقل از تسنیم، حیدر مستخدمین حسینی با بیان اینکه پیشبینی میشود ثبات و آرامش حاکم بر اقتصاد کشور تا پایان سال جاری ادامه داشته باشد گفت: سال گذشته نرخ دلار به 19 هزار تومان رسید و متعاقب این تغییر اثرات افزایش نرخ دلار بر تمامی کالاها و خدمات تعدیل و در نتیجه مردم با افزایش سرسامآور قیمتها مواجه شدند.
وی همچنین اظهارداشت: منطق صحیحی بهلحاظ اقتصادی برای این افزایش قیمتها نبود بلکه بیشتر زمینههای روانی بر آن حاکم بود.
کارشناس پولی و بانکی گفت: این عامل باعث شد اقتصاد کشور یک تورم صعودی را تجربه کند.
وی افزود: نرخ دلار به لحاظ اینکه هیجانی افزایش پیدا کرده بود آرام آرام به سطح 15 تا 16 هزار تومان رسید و در ضمن دولت در خصوص برنامههای اقتصادی احتیاط کامل را بهعمل آورد.
مستخدمین حسینی تصریح کرد: خوشبختانه کنار این موارد قوه قضائیه نیز برخوردهای جدی با اخلالگران سیاستهای پولی و ارزی در کشور بهعمل آورد و همینطور آراء قاطعی در این زمینه صادر کرد.
وی گفت: جدا از این دولت تصمیم گرفت واردات را تحت کنترل و نظارت خود درآورد و در عین حال 14 میلیارد دلار ارز چهارهزار و 200 تومانی که در بودجه 98 برای کالاهای اساسی و دارو اختصاص داده بود از ابتدای سال جاری آرام آرام این نرخ را برای برخی از کالاها مثل کره، چای، کاغذ و بسیاری موارد دیگر حذف کند و بهسمت ارز نیمایی سوق دهد.
این کارشناس پولی و بانکی افزود: تمامی عوامل مزبور دست به دست هم داد و باعث شد ثبات نسبی در اقتصاد کشور ایجاد شود و نرخ ارز بهسمت کاهشی میل کند.
وی یادآور شد: نرخ ارز هم اکنون در کشور 11 تا 12 هزار تومان است.
مستخدمین حسینی گفت: سیاستها و اقدامات مناسبی که طی این مدت صورت گرفته منجر به ثبات و آرامش اقتصادی و بهتبع نزولی شدن نرخ تورم در اقتصاد کشور شد.
وی اضافه کرد: پیشبینی میشود این ثبات و آرامش اقتصادی تا پایان سال جاری در کشور حاکم باشد.
این کارشناس پولی و بانکی اظهار داشت: ناگفته نماند بانک مرکزی نرخ تورم مهر ماه سال جاری را ششدهم درصد و مرکز آمار این نرخ را 1,7 درصد اعلام کرده یعنی آمار بانک مرکزی سه برابر کمتر از آمار مرکز آمار ایران است.
انتهای پیام/