به گزارش نصر به نقل از تسنیم ، وحید مجیدی ظهر امروز در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت، با اشاره به اینکه بیش از دو میلیون نفر زیرپوشش بیمه سلامت قرار دارند که 53 درصد جمعیت استان را شامل میشود اظهار داشت: در سال گذشته بیش از 3900 بیمار خاص زیرپوشش بیمه سلامت قرار گرفتند که کل هزینههای درمانی آنها پرداخت شد و بیش از 45 میلیارد تومان برای خدمات درمانی و داروی رایگان بیماران خاص هزینه شد.
وی با بیان اینکه در حوزه شیمی درمانی بیماران سرطانی هم 60 میلیارد سازمان بیمه سلامت برای این بیماران هزینه کرد، افزود: 750 میلیارد تومان اعتبار بیمه سلامت استان در سال گذشته بود که بخشی از آن به درمان و بخشی برای عمران هزینه شده است.
مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان شرقی با اشاره به احداث ساختمان بیمه سلامت استان برای ارتقای ارائه خدمات بیمهای به افراد زیرپوشش گفت: علیرغم مشکلات مالی، تلاش میکنیم در دهه فجر امسال ساختمان جدید را با زیربنای 7800 مترمربع در هفت طبقه سازهای آماده بهرهبرداری شود تا خدمات در خور شان بیمهشدگان ارائه شود.
وی از اجرای چهار پروژه الکترونیکی در این استان به عنوان پایلوت کشوری خبر داد و ابراز داشت: به دلیل موفقیت اجرای این طرحها در این استان، در حال طی فرایند اجرایی شدن در کشور است.
مجیدی با بیان اینکه از اردیبهشت امسال در 32 بیمارستان استان، اسناد بیمارستان با حذف کاغذ به صورت الکترونیکی ارسال میشود و بیش از سه میلیون برگ کاغذ صرفهجویی در این استان صورت گرفته است، ادامه داد: در 13 بیمارستان خصوصی هم ارسال اسناد الکترونیک اجرایی میشود و تا پایان سال در تمام بیمارستانها اجرایی خواهد شد که چهار میلیون نسخه کاغذ صرفه جویی در استان ما صورت میگیرد و در کل کشور، رقم بسیار زیادی خواهد بود، ضمن اینکه خطاهای انسانی هم به صورت چشمگیری کاهش مییابد.
وی شناسایی همپوشانی بیمهها با اجرای اسحقاقسنجی را یادآور شد و گفت: در این استحقاق سنجی اگر فردی دو دفترچه یا بیشتر داشته باشد، شناسایی و همپوشانی رفع میشود، سال گذشته نزدیک به 150 هزار نفر همپوشانی کاهش یافته که غالبا دو دفترچهای بودند.
مجیدی خاطرنشان کرد: از سال 93 با اجرای بیمه سلامت همگانی، همه بیمهشدگان کد واحدی دریافت کردند ولی اکنون کدملی برای سازمان بیمه سلامت جهت دریافت خدمات بیمه ملاک است. این امر موجب پایش بیمه شدگان شد و بیش از 150 هزار نفر همپوشانی با بیمههای تامین اجتماعی، نیروهای مسلح، کمیته امداد و بهزیستی رفع شده است اما هنوز همپوشانی داریم.
وی در ادامه با اشاره به اجرای طرح «نسخه نویسی الکترونیکی» از اردیبهشت ما در مطبها، ابراز داشت: حدود 67 هزار نسخه به صورت الکترونیکی ارسال شده که باید بیش از این میبود. اشکالات این طرح حل شده و 25 درصد موسسات و مطبها به صورت الکترنیکی نسخه صادر میکنند که باید تا دهه فجر به 60 الی 70 درصد برسد که جلوگیری از صدور نسخههای تکراری، تعهدات دارویی مازاد و حذف خطاهای انسانی از مزایای اجرای آن است.
مجیدی با بیان اینکه 30 هزار اسناد به صورت الکترونیکی ارجاع شده است، خاطر نشان کرد: در راستای توسعه دولت الکترونیک این چهار طرح در آذربایجان شرقی به عنوان استان پیشرو اجراشده است.
وی با اشاره به اجرای طرح پوشش اجباری بیمه برای همه مردم کشور، اضافه کرد: طبق برنامه ششم توسعه، قانون دولت را موظف به بیمه اجباری تمامی افراد بدون بیمه کرده که از شهریور آیین نامه اجرایی ابلاغ شده و افراد از بدو تولد باید دارای دفترچه بیمه باشند. هر ایرانی طبق بند الف ماده 70 قانون برنامه ششم باید دارای یک دفترچه باشند و ثبت نام افراد بدون بیمه از این ماه این برنامه آغاز خواهد شد و هر شهروند فاقد دفترچه درمانی بعد از ثبت نام در سامانه ویژه، پس از ده روز با تایید سامانه، از این دفترچه بهره مند خواهند شد.
مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان شرقی در پایان جمعیت فاقد بیمه استان را مورد اشاره قرار داد و گفت: بر اساس پیشبینیها دو تا سه درصد جمعیت استان فاقد بیمه هستند که باید بر اساس این طرح، زیرپوشش قرار گیرند.
انتهای پیام/