وزیر بهداشت در بازدید از واکسیناسیون دانشجویان:

دانشگاه ها از ۱۵ مهرماه بازگشایی می شوند

1400/06/15 - 17:36 - کد خبر: 50353 نسخه چاپی

نصر: وزیر بهداشت در بازدید از روند واکسیناسیون دانشجویان گفت: دانشجویان برای حضور در دانشگاه ها باید واکسینه شده و کارت واکسن داشته باشند و دانشگاه ها اواسط مهرماه بازگشایی می شوند.

به گزارش نصر، بهرام عین اللهی در حاشیه نشست مشترک با اعضای هیأت رییسه دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار داشت: روند واکسیناسیون عمومی در کشور شتاب می‌گیرد و تلاش ما این است که روزانه یک و نیم تا دو میلیون دُز واکسن در کشور تزریق شود و از مرگ و میرهای بیشتر مردم، پیشگیری شود و با تسریع واکسیناسیون می‌توان از موج‌های بعدی بیماری کرونا در کشور جلوگیری کرد.
وی افزود: هیچ محدودیتی در تخصیص واکسن کرونا به دانشگاه‌های علوم پزشکی نداریم اما نمی‌خواهیم که واکسن‌ها دپو و ذخیره شود. هر قدر که دانشگاه‌ها در این زمینه کار کنند و واکسیناسیون را به شکل گسترده‌تری انجام دهند، به آنها واکسن می‌دهیم بنابراین سرعت توزیع واکسن بستگی به سرعت تزریق آن در دانشگاه‌های علوم پزشکی دارد.
عین اللهی افزود: خوشبختانه در روزهای اخیر مقدار قابل توجهی واکسن به کشور وارد شده و مقدار فراوانی واکسن در اختیار ما است و تلاش ما این است که واکسیناسیون به سرعت انجام و از مرگ و میرهای بیشتر جلوگیری شود.مشکلی برای تأمین دُز دوم واکسن‌های تزریق شده وجود ندارد چون مقدار واکسن تأمین شده، پاسخگوی تزریق برای دُز دوم نیز است.
وزیر بهداشت یادآور شد: متأسفانه کرونا صدمات زیادی به همه حوزه‌ها از جمله آموزش وارد کرد و آموزش به شکل مجازی به ویژه در رشته‌هایی که نیاز به کار عملی دارد، دشوار است. رئیس جمهور و معاون اول رئیس جمهور تاکید دارند که دانشگاه‌ها سریعاً بازگشایی شوند و لازمه بازگشایی دانشگاه‌ها، واکسیناسیون اساتید و دانشجویان است.
دانشجویان برای حضور در دانشگاه‌ها باید واکسینه شوند و کارت واکسن داشته باشند
وی گفت: تقریباً بخش عمده واکسیناسیون اساتید انجام شده و از امروز واکسیناسیون دانشجویان نیز در کشور آغاز شده و هیچ محدودیتی در این زمینه نداریم. دانشجویان برای حضور در دانشگاه‌ها باید واکسینه شوند و کارت واکسن داشته باشند.
عین اللهی خاطرنشان کرد: برنامه ما این است که محدودیت‌ها از جمله محدودیت‌های سفر و زیارت را با انجام واکسیناسیون به تدریج، برداریم البته همچنان باید شیوه نامه‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی رعایت و از ماسک و مواد ضدعفونی کننده استفاده شود اما با واکسیناسیون اصناف، می‌توان محدودیت‌های مشاغل را برداشت تا شاهد شکوفایی وضعیت اقتصادی، رفاهی و اجتماعی مردم باشیم.

محدودیت‌های سنی در تزریق واکسن کرونا را بر می‌داریم
وی یادآور شد: همه واکسن‌های تزریق شده به دانشجویان در سامانه‌های وزارت بهداشت ثبت می‌شود و دانشجویان با داشتن کارت دانشجویی می‌توانند واکسینه شوند البته به سرعت، محدودیت‌های سنی در تزریق واکسن کرونا را بر می‌داریم که جزئیات آن از طریق معاونت بهداشت وزارت بهداشت به اطلاع عموم می‌رسد.
از ۱۵ مهرماه کلاس‌های دانشگاه‌ها باید دایر شود و اساتید باید در دانشگاه‌ها حاضر شوند
وزیر بهداشت تصریح کرد: از ۱۵ مهرماه کلاس‌های دانشگاه‌ها باید دایر شود و اساتید باید در دانشگاه‌ها حاضر شوند. حضور فراگیران و دانشجویان می‌توانند متفاوت باشد.
وی گفت: به عنوان نمونه در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری که تعداد دانشجویان زیاد نیست، ممکن است تمام دانشجویان بتوانند در کلاس‌ها حاضر شوند اما در برخی رشته‌ها و مقاطع که تعداد دانشجویان زیاد است، دانشگاه‌ها می‌توانند به صورت ترکیبی، کلاس‌ها را برپا کنند که تعدادی به صورت حضوری و تعدادی نیز به صورت مجازی، در کلاس شرکت‌ها کنند.
عین اللهی گفت: دانشجویان بر اساس قرنطینه هوشمند، اگر بخواهند به صورت حضوری در کلاس‌های دانشگاه‌ها، حضور داشته باشند باید کارت واکسن داشته باشند. علاوه بر مراکز واکسیناسیون، هر دانشگاه، ارگان و نهادی که اعلام داوطلبی برای واکسیناسیون کند، به آنها اجازه می‌دهیم بنابراین دانشگاه‌ها هم می‌توانند در این امر و در راستای واکسیناسیون دانشجویان کمک کنند.
تمام کارکنان وزارت بهداشت می‌توانند به صورت داوطلبانه در واکسیناسیون مشارکت کنند
وی یادآور شد: در بخشنامه‌ای به دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور اعلام کردیم که تمام کارکنان وزارت بهداشت می‌توانند به صورت داوطلبانه در واکسیناسیون مشارکت کنند و این امر فقط محدود به کارکنان حوزه بهداشت نیست بلکه تمامی پرستاران، ماماها، پزشکان و سایر نیروها نیز می‌توانند در این حرکت جهادی کمک کنند. ما در کنار تلاش‌های ارزشمند مدافعان سلامت، کمک به واکسیناسیون عمومی در کشور را مجاهدت می‌دانیم و همه مجاهدین واکسیناسیون می‌توانند داوطلبانه در این حرکت جهادی و انسان دوستانه مشارکت کنند.
وزیر بهداشت افزود: همواره شاهد حرکت‌های جهادی از جمله کمک به مناطق محروم به صورت داوطلبانه بوده ایم و امروز از همه گروه‌های جهادی درخواست داریم که در مجاهدت واکسیناسیون مشارکت کنند تا به سرعت واکسیناسیون در کشور انجام شود.
اعلام آمادگی ۲۰۰ عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران برای کمک به واکسیناسیون
دکتر جلیل کوهپایه زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز گفت: در دانشگاه علوم پزشکی ایران، ۲۰۰ نفر از اعضای هیأت علمی به عنوان همیاران واکسن، ثبت نام کرده اند که آنها را ساماندهی کرده ایم تا واکسیناسیون اساتید، دانشجویان و خانواده نظام سلامت را انجام دهند و در ادامه نیز به صورت بازرس و نیز واکسیناتور در مراکز واکسیناسیون به کار گرفته شوند.
وی افزود: با یک نرم افزار، این ۲۰۰ نفر عضو هیأت علمی را ساماندهی کرده ایم و امیدواریم که این تعداد به کل یک هزار عضو هیأت علمی دانشگاه برسد. علاوه بر این، ۴۰۰ نفر از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ایران برای کمک به واکسیناسیون، اعلام آمادگی کرده اند.
همچنین دکتر بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صبح امروز ضمن بازدید از بخش‌های مختلف دانشگاه علوم پزشکی ایران در نشستی که با حضور دکتر جلیل کوهپایه زاده رییس و معاونان این دانشگاه برگزار شد، شرکت کرد.
رئیس و معاونان دانشگاه علوم پزشکی ایران در این نشست درباره اقدامات انجام شده در دوران شیوع کووید ۱۹، راه اندازی مراکز مختلف و تقویت بخش‌های گوناگون دانشگاه برای خدمات رسانی بهتر به مردم و تشریح برنامه‌های پیش روی دانشگاه، گزارشی را ارائه دادند.

اساتید بعد از دریافت واکسن باید به طور کامل در دانشگاه حاضر شوند
وزیر بهداشت پس از استماع گزارش رییس و معاونین این دانشگاه درباره اقدامات انجام شده در خصوص کرونا گفت: باید تمهیداتی اندیشیده شود که مردم در صف واکسن نمانند و خطاب به دکتر کوهپایه زاده تاکید کرد: مراکز ۲۴ ساعته واکسیناسون حتماً در مرکز و جنوب شهر دایر باشند، به گونه‌ای که تردد برای مردم راحت و بتوانند به آسانی به مراکز دسترسی پیدا کنند.
دکتر عین اللهی در ادامه با تاکید بر آموزش حضوری در دانشگاه‌ها، عنوان کرد: به دلیل شیوع کرونا حضور اساتید در دانشگاه‌ها بسیار کم بوده که بعد از دریافت واکسن باید به طور کامل در دانشگاه حاضر شوند.
انتهای پیام/
دانشگاه ها از ۱۵ مهرماه بازگشایی می شوند خبرگزاری مهر


نظرها بسته شده اند

نمایش 0 نظر

پژوهشیار