مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌شرقی؛

تردد کامیون‌ها از مرز جلفا ۲۳ درصد افزایش یافت

1400/06/10 - 10:17 - کد خبر: 49992 نسخه چاپی

نصر: مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌شرقی گفت: در مدت سپری شده از سال جاری تردد کامیون‌ها از مرز جلفا ۲۳ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافت.

به گزارش نصر، اورجعلی علیزاده، روز چهارشنبه در گفت و گویی با بیان اینکه در این مدت ۲۶ هزار و ۷۰۰ دستگاه کامیون ایرانی و خارجی از مرز جلفا تردد کرده اند، افزود: در همین مدت ۳۸ هزار و ۹۰۰ دستگاه کامیون ایرانی و خارجی نیز از مرز نوردوز تردد کرده اند که این تعداد نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰ درصد افزایش یافته است.
وی با اشاره به اینکه امسال در مجموع ۶۵ هزار و ۶۰۰ دستگاه وسایط نقلیه سنگین باری از پایانه های مرزی جلفا و نوردوز تردد کره اند، اظهار کرد: در این مدت ۳۵۱ هزار و ۶۹۰ تن کالا از طریق مرز نوردوز وارد و صادر شده و میزان کالای ترانزیت ورودی و خروجی از این مرز ۷۰ هزار و ۶۰۰ تن است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌شرقی، گفت: در همین مدت ۲۱۴ هزار و ۷۰۰ تن کالا از طریق مرز جلفا، صادر و وارد شده و میزان کالای ترانزیت ورودی و خروجی از این مرز ۱۹۷ هزار و ۷۰۰ تن بوده است.
علیزاده، با بیان اینکه در این مدت ۵۹ هزار و۵۹۳ نفر از طریق پایانه های مرزی جلفا و نوردوز تردد کرده اند، ادامه داد: از این تعداد ۴۶ هزار و ۴۲۲ نفر از مرز نوردوز و ۱۳ هزار و ۱۷۱ نفر از مرز جلفا تردد کرده اند.
به گزارش ایرنا، آذربایجان شرقی با جمهوری های آذربایجان و ارمنستان و جمهوری خودمختار نخجوان مرز مشترک دارد.
پایانه مرزی جلفا مرز مشترک بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خودمختار نخجوان و پایانه مرزی نوردوز تنها مرزی زمینی مشترک ایران و جمهوری ارمنستان است.
این ۲ پایانه مرزی به ترتیب در ۱۳۲ و ۱۶۰ کیلومتری شمال غرب تبریز واقع شده اند. 
پایانه مرزی نوردوز در ۶۰ کیلومتری شرق جلفا و در روبروی شهر آگاراک (مغری) جمهوری ارمنستان در زمینی به مساحت هشت هکتار در سال ۸۳ طراحی و اجرا شده و شامل ۲ سالن مسافری ورودی و خروجی با زیربنای سه هزار مترمربع در ۲ طبقه و سالن تجاری با زیربنای ۸۰۰ مترمربع و سایر کاربری های اداری به مساحت ۲۰۰ مترمربع است.
انتهای پیام/
تردد کامیون‌ها از مرز جلفا ۲۳ درصد افزایش یافت خبرگزاری ایرنا


نظرها بسته شده اند

نمایش 0 نظر

پژوهشیار