معاون وزیر بهداشت؛

همکاری‌های بهداشتی و درمانی ایران با ترکیه دو برابر شده است

1400/03/12 - 20:42 - کد خبر: 45061 نسخه چاپی

نصر: معاون علمی فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: همکاری‌های ایران با ترکیه در بخش بهداشت و درمان از سال ۲۰۱۲ تاکنون ۲برابر افزایش یافته است.

به گزارش نصر، فرید نجفی روز چهارشنبه در سومین نشست کارگروه همکاری‌های علمی و تحقیقاتی، بین ۲ کشور جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه که به صورت مجازی به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار شد، اظهارکرد: همکاری‌های علمی با کشورهای مختلف از جمله طرح‌های تحقیقاتی مشترک با کشور سوئیس در قالب برنامه seed money grant و همچنین با کشور آلمان در جریان است و هم اکنون شروع همکاری‌های محققان علوم پزشکی با محققان کشور ترکیه در چارچوب برنامه MSRT TUBITAK  شاهد هستیم.
رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، هم بر ضرورت سیاست فعال بین‌المللی سازی وزارت علوم و تعدد ارتباطات دانشگاهی و فناورانه تأکید کرد.
حسین سالارآملی اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران با دارا بودن توانمندی‌های بسیار و پیشرفت‌های چشمگیر سالیان اخیر در حوزه‌های علمی و فناورانه برای تعمیق همکاری‌های علمی و گسترش آن با کشورهای مسلمان و برادر اهمیت به سزایی قائل است.
رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم، با اشاره به سیاست فعال بین‌المللی‌سازی وزارت علوم و تعدد ارتباطات دانشگاهی و فناورانه اعلام کرد: همکاری با کشور ترکیه به دلیل قرابت‌های دینی و فرهنگی بسیار برای ما اهمیت دارد.
وی با بیان اینکه در دوران پاندمی محققان کشورمان اقدامات ارزشمندی در تولید لوازم پزشکی مورد نیاز داشتند، خاطرنشان کرد: هم اکنون بیش از ۴۶۰ طرح تحقیقاتی توسط محققان ایرانی با کشورهای مختلف جهان در حال انجام است.
دکتر سالارآملی با اشاره به سیاست فعال بین‌المللی‌سازی وزارت علوم و تعدد ارتباطات دانشگاهی و فناورانه اعلام کرد: اجرای ۲ فراخوان طرح‌های تحقیقاتی با کشور ترکیه و استقبال محققان ۲ کشور نشان داد زمینه همکاری بسیار مساعد هست و در آینده باید در فراخوان‌های بعدی زمینه‌های تحقیقاتی گسترده‌تری فراهم شود.
دکتر سالارآملی خاطرنشان کرد: هم اینک رتبه دانشگاه‌های ایرانی در رتبه‌بندی‌های جهانی بسیار قابل توجه است و تعداد آنها در رتبه‌های برتر نشان از عزم جدی آنها در حضور در عرصه‌های جهانی است.
رئیس دانشگاه تبریز نیز در این نشست گفت: دانشگاه تبریز به عنوان مرجع همکاری‌های علمی بین المللی با کشور برادر ترکیه، اقدامات وسیعی برای ظرفیت‌سازی انجام داده است.
دکتر میررضا مجیدی اظهار کرد: دانشگاه تبریز به عنوان مرجع همکاری‌های علمی بین المللی با کشور برادر ترکیه، اقدامات وسیعی در راستای ظرفیت‌سازی انجام داده است که اجرای ۲ فراخوان در سال‌های ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ از جمله آنها است.
رئیس دانشگاه تبریز پیشنهاد اجرای فراخوان طرح‌های بزرگ کاربردی out standing projects و پسا دکتری مشترک در زمینه های فن آورانه را مطرح کرد.
مجیدی گفت: توزیع جغرافیایی طرح‌ها، نشان از استقبال محققان سراسر کشور از فراخوان‌های طرح‌های پژوهشی مشترک با محققان کشور ترکیه است و حمایت‌های بیشتر از طرح‌ها امکان افزایش تعداد طرح‌ها را فراهم می‌آورد.
انتهای پیام/
همکاری‌های بهداشتی و درمانی ایران با ترکیه دو برابر شده است خبرگزاری ایرنا


نظرها بسته شده اند

نمایش 0 نظر

پژوهشیار