جانشین انتظامی شهرستان مراغه؛

حادثه رانندگی در محور مراغه_ هشترود سه کشته برجای گذاشت

1400/02/25 - 14:00 - کد خبر: 43895 نسخه چاپی

نصر: جانشین انتظامی شهرستان مراغه گفت: برخورد یک دستگاه پژو پارس با اتوبوس و تندر۹۰ در محور مراغه_هشترود ۳کشته و۳مصدوم برجای گذاشت.

به گزارش نصر، سرهنگ علی ریحانی در تشریح جزئیات این خبر گفت: در پی وقوع یک فقره سانحه رانندگی در محور مراغه هشترود که به فوریت‌های پلیسی ۱۱۰اعلام شد، بلافاصله عوامل پلیس راه و ماموران انتظامی به محل حادثه اعزام شدند.
وی افزود: پس از حضور ماموران در صحنه تصادف مشخص شد یک دستگاه پژو پارس با یک دستگاه اتوبوس و یک دستگاه تندر۹۰ برخورد کرده است. 
جانشین انتظامی شهرستان مراغه تصریح کرد: متاسفانه در این حادثه بر اثر شدت تصادف راننده و یک نفر از سرنشینان خودرو پژو پارس در دم فوت و سرنشین دیگر مصدوم شده نیز در بیمارستان فوت کرده و دو نفر از سرنشینان سواری تندر ۹۰ نیز مصدوم که به مراکز درمانی منتقل شدند.
وی اظهار کرد: برابر اعلام کارشناسان پلیس راه، علت اصلی تصادف تجاوز به چپ از سوی راننده سواری پژو پارس منجر به برخورد رخ به رخ با اتوبوس و سپس چرخش و پرتاب بطرف مسیر تندر ۹۰ می‌باشد.
انتهای پیام/
حادثه رانندگی در محور مراغه_ هشترود سه کشته برجای گذاشت خبرگزاری ایسنا


نظرها بسته شده اند

نمایش 0 نظر

پژوهشیار