میتباخ (23)/

طرز تهیه کباب مرغ تابه‌ ای

1400/02/21 - 13:17 - کد خبر: 43693 نسخه چاپی

نصر: یکی از جذاب ترین بخش های جذب گردشگر درغذاهای خوش طمع و خوشمزه مردمان همان منطقه است. لذا آشنایی با غذاهای بین المللی ما را به سمت کشف ناشناخته هایی هدایت می کند.

آژانس خبری تحلیلی نصر به منظور معرفی غذاهای دلپذیر بخش ویژه ای با نام "میتباخ" را ایجاد کرده است که قرار است در این بخش نحوه پخت این غذاها را نیز معرفی نماید.
بیست و دومین قسمت از این مجموعه مطالب نحوه طرز تهیه "کباب مرغ تابه‌ ای" خوشمزه را معرفی می کنیم، امیدواریم این سلسله مطالب بتواند در معرفی این ظرفیت ها اثرگذار باشد.
 
 

مواد لازم برای تهیه کباب مرغ تابه‌ای
سینه مرغ: دو عدد
پیاز متوسط: یک عدد
فلفل دلمه‌ای رنگی کوچک: یک عدد
زعفران دم کرده :دو قاشق غذاخوری
آب لیموترش تازه :یک قاشق غذاخوری
گوجه متوسط: چهار عدد
نمک :به مقدار لازم
فلفل سیاه :به مقدار لازم
زردچوبه :به مقدار لازم
 


طرز تهیه:
مرحله اول
کوبیده مرغ را می‌توانید به صورت تابه‌ای در خانه تهیه و برای یک دورهمی یا مهمانی دوستانه و خانوادگی در کنار ریحان تازه، گوجه کبابی، دوغ سون و نان سنگک داغ یا برنج سرو کنید. برای شروع ابتدا مرغ را خوب ساطوری کنید یا یک‌بار آن را چرخ کنید. از خردکن دستی هم می‌توانید برای این کار استفاده کنید. به این صورت که تمام سینه مرغ را نازک برش بزنید. سپس تکه تکه کنید و با خردکن دستی آن را خرد کنید.
 

مرحله دوم
پیاز‌ را بشویید و پوست آن‌ را بگیرید و سپسبه صورت درست رنده کنید. آب پیاز‌ را دور بریزید. از هر رنگ فلفل‌دلمه‌ای که دوست دارید می‌توانید در این غذا استفاده کنید. اما فلفل دلمه‌ای‌هایی که رنگ آن‌ها مخلوطی از سبز، قرمز و نارنجی است، بهترین گزینه برای این کباب هستند. فلفل دلمه‌ای رنگی را درشت رنده کنید. می‌توانید آن را ساطوری هم بکنید. پیاز و فلفل دلمه‌ای رنده شده را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

مرحله سوم
سینه مرغ چرخ شده را به کاسه حاوی پیاز و فلفل اضافه کنید و آن را با نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آب لیموترش تازه طعم‌دار کنید. مقدار نمک، فلفل و زردچوبه کاملا به ذائقه شما بستگی دارد و می‌توانید آن را کم یا زیاد کنید. برای دم کردن زعفران، ابتدا کتری را آب کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس زعفران را در قوری مخصوص ریخته و روی آن آب جوش بریزید. آن را به مدت ۲۰ دقیقه روی کتری قرار دهید تا دم بکشد.

مرحله چهارم
سپس زعفران دم کرده را به مخلوط مرغ اضافه کنید. در این مرحله نمک مواد را بچشید. اگر نمک آن کم بود، مقداری نمک به مواد اضافه کنید. نمک در خوش طعم شدن کباب کوبیده مرغ شما تاثیر زیادی دارد؛ بنابراین حتما میزان آن را تنظیم کنید. مخلوط را با دست ورز دهید. سپس روی کاسه را بپوشانید و آن را به مدت ۶۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
 
 
مرحله پنجم
در ماهیتابه دو قاشق غذاخوری روغن بریزید و اجازه دهید داغ شود. کاسه حاوی کوبیده‌ مرغ را از یخچال بیرون بیاورید و آن را در ماهیتابه بریزید و با قاشق به طور مساوی در ماهیتابه پخش کنید. ابتدا زیر حرارت را کم کنید تا حالت آبدار پیدا کند و کمی بپزد. سپس حرارت را زیاد کنید. آب کباب تابه‌ای مرغ شما که گرفته شد، حرارت را متوسط کنید و آن را به صورت افقی چند برش بزنید تا شکل کباب شود. سپس مخلوط را برگردانید.

مرحله ششم
زمانی که مخلوط را برمی‌گردانید، نباید صبر کنید تا کل آن سرخ شود، بلکه یک مقدار که سرخ و کباب شد (حدود دو دقیقه) باید دوباره آن را برگردانید. برگرداندن مخلوط مرغ را باید چند بار تکرار کنید. برگرداندن را تا زمانی که دو طرف مخلوط، کبابی و سرخ شود ادامه دهید‌. دقت کنید که چند بار برگرداندن مخلوط مرغ باعث نرم شدن، آب‌دار شدن و خوشمزگی بیشتر آن می‌شود.

 
 
مرحله هفتم
گوجه فرنگی‌ها را از وسط برش دهید. یک ماهیتابه متوسط روی حرارت بگذارید. گوجه فرنگی‌ها را به ماهیتابه اضافه کنید و روی آن‌ها کمی نمک بپاشید. اجازه دهید سرخ و کبابی شوند. در همین زمان، چند بار آن‌ها را برگردانید. کباب مرغ تابه‌ای شما آماده است. آن را با یک برنج کته خوشمزه، یا نان داغ به همراه گوجه‌های کبابی شده و لیموی تازه سرو کنید؛ نوش جان!
انتهای پیام/
طرز تهیه کباب مرغ تابه‌ ای نصر


نظرها بسته شده اند

نمایش 0 نظر

پژوهشیار