معاون علمی پژوهشی سازمان بسیج اساتید آذربایجان شرقی:

بسته های مطالباتی مردم را در اختیار نامزدهای انتخاباتی قرار می دهیم/اساسی ترین رسالت بسیج اساتید، تقویت بحث های علمی پژوهشی و فناوری است

1400/02/08 - 14:41 - کد خبر: 41907 نسخه چاپی

نصر: معاون علمی پژوهشی سازمان بسیج اساتید دانشگاه‌ ها و مراکز عالی آذربایجان شرقی گفت: رویکرد بسیج در انتخابات به هیچ وجه مصداقی نیست؛ بلکه نقش آن به صورت سیاست پژوهی بوده و به دنبال این است که مطالبات عامه مردم را طی یک فرایند سیاست پژوهی احصاء کند؛ به طوریکه بسته‌ های مطالبات و مطالبه گری را در اختیار نامزدها و حتی نامزد موفق انتخابات قرار خواهیم داد.

به گزارش نصر، "جلال شیری" در نشست خبری در خصوص رویکرد بسیج اساتید در انتخابات 1400، اظهار کرد: بسیج اساتید استان در زمینه‌ های مختلف از جمله جلب مشارکت، آگاهی بخشی، تبیین و گفتمان سازی به جد ورود پیداکرده است و در این خصوص همکاری‌ های لازم را با صدا و سیما انجام می دهد.
وی با بیان اینکه کرسی‌ های نظریه پردازی، نقد و مناظره با موضوع تحلیل برنامه‌ های دولت‌ های فعلی و قبلی، برنامه‌ های نامزدهای انتخابی و پیشنهادات و راهکارها تشکیل خواهیم داد و  در کنار آن، بحث گفتمان انتخاباتی را در رسانه‌ ها و تربیون‌ های نماز جمعه و مساجد دنبال می کنیم.
شیری افزود: در انتخابات 1400 بسیج اساتید استان آذربایجان شرقی اهتمام ویژه داشته و اساتید بین المللی ما روی کار هستند.
وی در خصوص نقش بسیج اساتید در تحقق شعار سال، گفت: قطعا تحقق شعار سال از یک مجموعه علمی می‌ گذرد و این شعار باتوجه به شرایط موجود و تحولات بین المللی انتخاب شده است تا گامی موثر در توسعه و رفع موانع تولید باشد.
معاون علمی پژوهشی سازمان بسیج اساتید دانشگاه‌ ها و مراکز عالی آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: در حوزه‌ های مختلف علمی باید از دانشجویان جوان که سرمایه‌ های کشور هستند، حمایت شود تا این جوانان را جوری به عرضه اجرا تحویل دهند که آماده و پای کار باشد؛ چراکه اگر با روحیه یاس مواجه شوند انگیزه لازم برای انجام خلاقانه نخواهند داشت.
وی ابراز کرد: در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سیاست‌ های این سازمان، افزود: سازمان بسیج اساتید استان اخیرا سعی دارد به جایگاه شایسته خود از لحاظ علمی و پژوهشی  برسد؛ به طوریکه یکی از اساسی ترین رسالت ما این است که بحث های علمی پژوهشی و فناوری (به خصوص بحث‌ های مسئله محور و پیامد محور ) را تقویت کنیم که در این راستا اقداماتی را شروع کردیم.
وی ادامه داد: در دوره پاندمی کووید 19 جلسات تخصصی با همکاری بسیج جامعه پزشکی برای تبیین و ریشه یابی علمی موضوع برگزار شده و برنامه‌ های را نیز پیش رو داریم؛ همچنین کارگاه هایی برای تببین روش‌ های تحقیق و پژوهش و ورود به عرصه های بین المللی ویژه اساتید و دانشجویان برگزار کرده و گفتمان‌ های علمی نیز با حضور افراد صاحب نظر در زمینه علمی و سیاسی داشتیم.
وی عنوان کرد: اساتید ما توانسته‌ اند به دو مسئله کلان ورود پیدا کنند که یکی در زمینه زیست محیطی محقق شده و توانسته‌ ایم دو محصول فناورانه در زمینه شوینده‌ ها را به تولید برسانیم. سهم مقالات بین المللی بسیج اساتید در طی شش ماه گذشته روند صعودی داشته و بیشتر افرادی که با ما همکاری می‌ کنند، دارای کارنامه درخشان هستند.
شیری با بیان این‌که متاسفانه امروزه شاهد عملکرد جزیره‌ ای دانشگاه ها و صنعت هستیم، گفت: این امر منجر به ترویج روحیه دلسردی در بین دانشجویان شده است؛ به طوریکه عده ای سعی دارند، دلسردی را در فضای نخبگانی کشور حاکم کرده و از سویی اقدام به ترغیب و تشویق جوانان برای مهاجرت می‌ کنند که مسئولان امر باید در این زمینه وارد عمل شوند.
انتهای پیام/
بسته های مطالباتی مردم را در اختیار نامزدهای انتخاباتی قرار می دهیم/اساسی ترین رسالت بسیج اساتید، تقویت بحث های علمی پژوهشی و فناوری است سحر مغفرت


نظرها بسته شده اند

نمایش 0 نظر

پژوهشیار