به گزارش نصر به نقل از ایرنا، اکبر بهنامجو روز یکشنبه پس از دیدار با اسحاق جهانگیری، افزود: با اینکه پروژه”های مهار آب تاثیر مهمی در ایجاد اشتغال و رونق تولید دارد، اجرای سد سبلان، عنبران، سد تازه کند و خطوط انتقال از سد خدا آفرین با کمبود اعتبار مواجه شده است.
استاندار اردبیل بیان کرد: معاون اول رئیس”جمهوری در این نشست نسبت به برگزاری جلسه با وزیر نیرو ، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی برای رفع مشکل اعتباری این پروژه”ها قول مساعد داد.
بهنامجو بیان کرد: همچنین در این نشست مشکلات عشایر استان در مجتمع کشت و صنعت مغان و پارس مورد بررسی قرار گرفت و در این خصوص نیز اقدامات لازم در راستای تحقق حقوق عشایر توسط معاون اول رئیس”جمهوری در آینده نزدیک انجام می”شود.
استاندار اردبیل همچنین در دیدار با معاون اول رئیس”جمهور گزارشی از وضعیت پروژه”ها در حوزه صنعت، کشاورزی و روند اجرای راه”آهن اردبیل ارائه کرد.
طرح پایاب سد خدا آفرین در چهار ناحیه اجرایی شده است.
در ناحیه عمرانی یک در دشت فتحعلی مساحت دارای تخصیص به هکتار هزار و ۱۰۰ هکتار می”باشد که تمامی این سطح توسط دستگاه”های سنترپیوت به سیستم”های نوین آبیاری تحت فشار مجهز شده ، ناحیه عمرانی یک در شرق دره رود نیز سه هزار و ۹۰۱ هکتار را شامل می”شود که ۲۱۸ هکتار توسط کلاسیک ثابت ، دو هزار و ۶۵۰ هکتار توسط سنترپیوت ، ۷۵ هکتارتوسط سیستم کم”فشار و ۹۵۸ هکتار به صورت قطره”ای آبیاری خواهد شد.
ناحیه عمرانی دو و بخشی از خلیللو نیز در سطح هزار و ۲۷ هکتار عملیاتی شده که سه هزار و ۳۴۹ هکتار به صورت کلاسیک ثابت ، ۶ و ۱۰۷ هکتار به صورت سنترپیوت و ۸۱۴ هکتار به صورت قطره”ای آبیاری خواهد شد، ناحیه عمرانی چهار نیز ۱۰ هزار و ۴۲۹ هکتار را شامل می”شود که ۹۲ هزار و ۲۲۴ هکتار به صورت کلاسیک ثابت و ۹۰۷ هکتار آن به صورت سنتر پیوت و ۲۹۸ هکتار آن به صورت اسپری بوم خواهد بود
طرح بزرگ پایاب سد خدا آفرین با درخواست رئیس”جمهوری و تایید مقام معظم رهبری و اختصاص بخشی از یک میلیارد دلار اعتبار از محل صندوق توسعه ملی برای مهار آب”های مرزی استان اردبیل از سال ۹۲ اجرایی شده است.
انتهای پیام/