رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی:
اصلاح قانون جامع دامپروری در راس برنامههای مجلس قرار بگیرد
نصر: رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی تاکید کرد: اصلاح قانون نظام جامع دامپروری باید در راس برنامههای مجلس شورای اسلامی قرار بگیرد.
به گزارش نصر، اکبر فتحی در جلسهای با حضورحجت الاسلام و المسلمین تقوی نماینده ولی فقیه در وزارت جهادکشاورزی، با اشاره به تعریف بودن فواصل و جرائم قانون جامع دامپروری کشور، بیان کرد: خارج از سازمان جهاد کشاورزی ضوابط مربوط به محیط زیست، راه و بخش آب و برق با یکدیگر همخوانی ندارند و مادامی که این ضوابط یکدست نشود، در کل عرصه تولید بخش صنعتی و کشاورزی با مشکل مواجه خواهیم بود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ارتقای تولید نیازمند شناسایی و رفع محدودیتهای عرصه کشاورزی است، گفت: تولید انبوه محصولات کشاورزی در شرایط کنونی نیازمند ارتقای بهره وری و عملکرد در واحد سطح و به طور کلی علمی سازی فرایند تولید محصول است.
وی با بیان اینکه عدم وجود یک نظام بهره برداری مشخص و مدون نسبت به شرایط هر استان و عدم وجود برنامهای برای بازرگانی محصولات کشاورزی به عنوان دو مشکل عمده و مهم پیش روی تولید بخش کشاورزی است، افزود: عمده قطعات زمینهای زراعی و باغی ما قطعات خرد هستند که توانایی رقابت در تولید محصولات کشاورزی را از این بخش سلب میکند لذا داشتن حضوری فعال و جدی در عرصه رقابت جهانی نیازمند کاهش هزینههای تمام شده محصول است.
فتحی متذکر شد: حضور در رقابت برای تولید محوصلات کشاورزی نیازمند تعریف یک نظام بهره برداری مشخص و مدون و یکپارچه سازی اراضی کشاورزی و یا اجرای طرح یکسان کشتی است چرا که داشتن برنامهای مشخص در جهت بازرگانی محصولات کشاورزی و اصلاح نظام بازار به تحریک تولید منجر خواهد شد.
وی افزود: اکنون تولیدات کشاورزی از مدل تار عنکبوتی پیروی میکنند و بر این اساس، هرساله به تولید مازاد یک محصول منجر میشود که راه خلاصی از این مدل در تدوین الگوی کشت ملی است.
وی با اشاره به اعتبار تخصیص یافته از محل صندوق توسعه ملی در رابطه با پروژههای غرب و شمال غرب کشور، اظهار کرد: ۹۶ الی ۹۸ درصد از سیستمهای آبیاری در استان تاکنون اجرایی شده است، تزریق تسهیلات هرچند کم موجب تکمیل تمامی این طرحها شده و به تحریک تولید نیز کمک خواهد کرد.
به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: صندوق حمایت از توسعه کشاورزی، برای پیشبرد اهداف خود به دنبال نهادسازی است، در صورتی که این نهادها موجود هستند و از ظرفیت شرکت تعاون روستایی و شبکههای تعاون روستایی نیز میتوانند استفاده کنند؛ لذا در صورتی که بین بخشهای مختلف ارتباط ایجاد شود همه آنها میتوانند از ظرفیتهای یکدیگر بهره مند شوند.
انتهای پیام/
خبرگزاری ایسنا