معاون سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی:
صادرات محصولات تولیدی کشاورزی در گرو توجه به زنجیره تولید است
نصر: معاون توسعه مدیریت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: توجه تولیدکنندگان به زنجیرۀ تولید و اهمیت دادن به مقوله تولید محصول سالم، کاری زیربنایی است و زمینهساز صادرات است.
به گزارش نصر، سیدعلی مختاری اظهار داشت: نه تنها معیشت روزمره و گذران زندگی بهرهبرداران اهمیت دارد بلکه باید به زنجیره تولید هم اهمیت داده شود.
وی افزود: برخی محصولات در بخشهای مختلف استان یا حتی کشور تولید شده و به شهرستان آذرشهر انتقال مییابند سپس مورد فرآوری قرار گرفته و به جاهای دیگر صادر میشود.
مختاری گفت: چنانچه استانداردهای لازم را از لحاظ کیفیت و حد مجاز سموم رعایت کنیم و محصول سالم تولید کنیم، امکان صادرات مناسب هم میسر خواهد شد.
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان جهاد کشاورزی استان در بخش دیگری از سخنان خود به فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص جهش تولید اشاره کرد و گفت: جهش تولید امری خطیر است که مسئولان، همگام با بهرهبرداران باید بستر کار را فراهم کنند و جهش تولید به این مفهوم است که هر کس در جایگاه خود، تلاش بیشتری به خرج دهد تا چرخ اقتصاد مملکت، تولید محصولات و صادرات فراهم شود.
انتهای پیام/
خبرگزاری مهر