میتباخ (17)/

طرز تهیه املت اسپانیایی

1399/11/24 - 15:57 - کد خبر: 37654 نسخه چاپی

نصر: یکی از جذاب ترین بخش های جذب گردشگر در غذاهای خوش طمع و خوشمزه مردمان همان منطقه است. لذا آشنایی با غذاهای بین المللی ما را به سمت کشف ناشناخته هایی هدایت می کند.

آژانس خبری تحلیلی نصر به منظور معرفی غذاهای دلپذیر بخش ویژه ای با نام "میتباخ" را ایجاد کرده است که قرار است در این بخش نحوه پخت این غذاها را نیز معرفی نماید. 

 
هفدهمین قسمت از این مجموعه مطالب نحوه طرز تهیه "املت اسپانیایی" خوشمزه را معرفی می کنیم، امیدواریم این سلسله مطالب بتواند در معرفی این ظرفیت ها اثرگذار باشد.

مواد لازم برای تهیه املت اسپانیایی:
سیب زمینی تازه: 500 گرم
پیاز سفید: یک عدد
روغن زیتون صاف شده: 150 میلی لیتر
جعفری (خرد شده): سه قاشق غذاخوری
تخم مرغ :شش عدد
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه:
مرحله اول

سیب زمینی ها را بشویید. در این مرحله بر اساس تمایل خودتان می‌توانید سیب زمینی را با پوست یا بدون پوست با برش‌های ضخیم خرد کنید. همچنین پیاز را خرد کنید.

مرحله دوم
روغن زیتون را در یک تابه گرم کنید. سیب زمینی‌ها و پیاز را درون روغن بریزید و به آرامی تفت دهید. اجازه دهید که سیب زمینی‌‌ها نرم شوند. این مرحله حدودا 30 دقیقه زمان می‌برد. گاهی مواد را هم بزنید که به یکدیگر نچسبند.
سپس سیب زمینی و پیاز را از تابه خارج کنید و در ظرف دیگری قرار دهید.

مرحله سوم
شش عدد تخم مرغ را شکسته و با هم مخلوط کنید. سپس با سه قاشق غذاخوری جعفری، نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید و همه را با سیب زمینی و پیاز مخلوط کنید.

روغنی که از مرحله قبل باقی مانده است را در یک تابه کوچک‌تر گرم کنید.

مرحله چهارم
همه مواد را در ماهیتابه بریزد و آن‌را روی شعله متوسط قرار دهید. با کمک یک کف‌گیر سطح املت اسپانیایی را صاف کنید تا قالب دایره شکلی بگیرد.

 
مرحله پنجم
زمانی که کف مواد کاملا پخت، آن را در یک ظرف دیگر برگردانید و سپس آن‌را به تابه برگردانید تا این‌بار سطح املت سرخ شود.

مرحله ششم
املت را با کف‌گیر کاملا فشرده کنید و مطمئن شوید که هر دو سطح آن کاملا پخته شده است. سپس به ظرف سرو منتقل کنید و نوش جان کنید.
طرز تهیه املت اسپانیایی نصر


نظرها بسته شده اند

نمایش 0 نظر

پژوهشیار