میتباخ/

طرز تهیه رولت گوشت حرفه‌ای

1399/11/16 - 13:48 - کد خبر: 37243 نسخه چاپی

نصر: شانزدهمین قسمت از این مجموعه مطالب نحوه طرز تهیه "رولت گوشت حرفه‌ای" خوشمزه را معرفی می کنیم، امیدواریم این سلسله مطالب بتواند در معرفی این ظرفیت ها اثرگذار باشد.

آژانس خبری تحلیلی نصر به منظور معرفی غذاهای دلپذیر بخش ویژه ای با نام "میتباخ" را ایجاد کرده است که قرار است در این بخش نحوه پخت این غذاها را نیز معرفی نماید.
 
 
شانزدهمین قسمت از این مجموعه مطالب نحوه طرز تهیه "رولت گوشت حرفه‌ای" خوشمزه را معرفی می کنیم، امیدواریم این سلسله مطالب بتواند در معرفی این ظرفیت ها اثرگذار باشد.
 
 
طرز تهیه رولت گوشت حرفه‌ای
مواد لازم:
گوشت گوساله چرخ کرده: نیم کیلو
تخم مرغ: یک عدد
پیاز :یک عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم
شکر قهوه‌ای: دو قاشق غذاخوری
پودر خردل: یک قاشق غذاخوری
سس کچاپ:یک سوم فنجان
شیر:یک فنجان
پودر نان :یک فنجان
 
طرز تهیه:
مرحله اول
فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. در این فاصله پیاز را با رنده ریز رنده کرده و آبش را خوب بگرید. سپس در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ‌کرده را با پیاز ورز دهید. حالا تخم مرغ، نمک و فلفل، خرده نان و شیر را به مواد گفته شده اضافه کرده و آنها را خوب با هم ترکیب کنید. بهتر است این کار را با دست انجام دهید تا مواد به خورد همدیگر بروند و ترکیب مواد رولت منسجم‌تر شود.

مرحله دوم
کف یک ظرف مستطیلی مناسب که عرض آن حدود ۱۰ تا ۱۵ سانتی‌متر است را چرب کنید و رولت را در آن پهن کنید. سپس در یک کاسه پودر خردل، کچاپ و شکر قهوه‌ای را ترکیب کرده و این سس را روی رولت بمالید. حالا ظرف را برای یک ساعت در فر قرار دهید.
 
 
چند نکته:
-می‌توانید رولت را روی شعله ملایم اجاق گاز به مدت ۵۰ دقیقه تا یک ساعت بپزید. اما یادتان نرود که در قابلمه باید خوب بسته باشد.
-می‌توانید به جای سس گفته شده در این مطلب، رولت گوشت را با سس گوجه‌فرنگی یونانی مزه‌دار کنید.
-بد نیست رولت را با خلال بادام و پسته یا جعفری تازه تزئین کنید.
-می‌توانید برای بهتر شدن طعم رولت در آن مقداری مغز گردوی خرد شده بریزید.
-گر از عطر ادویه‌ها خوشتان می‌آید، این رولت را با اضافه کردن تخم گشنیز امتحان کنید.
انتهای پیام/
طرز تهیه رولت گوشت حرفه‌ای نصر


نظرها بسته شده اند

نمایش 0 نظر

پژوهشیار