میتباخ/

طرز تهیه سوفله پنیری با پنیر شایر بلو

1399/11/13 - 15:36 - کد خبر: 37050 نسخه چاپی

نصر: پانزدهمین قسمت از این مجموعه مطالب نحوه طرز تهیه "سوفله پنیری با پنیر شایر بلو" خوشمزه را معرفی می کنیم، امیدواریم این سلسله مطالب بتواند در معرفی این ظرفیت ها اثرگذار باشد.

آژانس خبری تحلیلی نصر به منظور معرفی غذاهای دلپذیر بخش ویژه ای با نام "میتباخ" را ایجاد کرده است که قرار است در این بخش نحوه پخت این غذاها را نیز معرفی نماید.
 
 
پانزدهمین قسمت از این مجموعه مطالب نحوه طرز تهیه "سوفله پنیری با پنیر شایر بلو" خوشمزه را معرفی می کنیم، امیدواریم این سلسله مطالب بتواند در معرفی این ظرفیت ها اثرگذار باشد.
 

مواد لازم برای تهیه سوفله پنیری با پنیر شایر بلو:
کره :سه قاشق غذاخوری
آرد :سه قاشق غذاخوری
شیر: یک چهارم پیمانه
پنیر شایر بلو: نصف پیمانه
جوز هندی: یک چهارم قاشق چای‌خوری
تخم مرغ :چهار عدد
نمک و فلفل :به مقدار لازم
 
طرز تهیه:
مرحله اول
چهار عدد قالب رامکین یا قالب مناسب فر با ظرفیت ۲۴۰ میلی‌لیتر یا یک پیمانه برای پختن سوفله‌ها آماده کنید. کف و دیواره‌های قالب را با روغن یا کره چرب کنید. کمی آرد (علاوه بر میزانی که برای تهیه سوفله نیاز داریم) داخل قالب ریخته و قالب را تکان دهید تا آرد به تمام سطوح آن برسد. سپس ظرف را برگردانده و کامل تکان دهید تا هیچ آرد اضافه‌ای داخل آن باقی نماند.

مرحله دوم
یک قابلمه متوسط روی حرارت بگذارید. کره را داخل قابلمه آب کنید. سپس آرد را اضافه کرده و یک و نیم دقیقه هم بزنید. پنیر شایربلو را رنده کنید. شیر، پنیر شایربلو رنده شده، جوز هندی و نمک و فلفل را اضافه کنید. مواد را تقریبا سه دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود. سپس آن را از روی شعله بردارید. مقدار نمک و فلفل به سلیقه شما بستگی دارد.
 
مرحله سوم
سفید و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید. زرده تخم مرغ را با همزن دستی هم بزنید و آن را به مخلوط کره و آرد اضافه کنید. سپس شیر را اضافه کرده و مدام با همزن دستی بزنید تا آرد گلوله نشود و ترکیب یکدست شود.

مرحله چهارم
سفیده تخم مرغ را تا زمانی که پف کند، هم بزنید. سپس مخلوط حاوی زرده تخم مرغ را به آرامی با سفیده تخم مرغ ترکیب کنید.

مرحله چهارم
مواد را به طور مساوی داخل قالب مد نظر بریزید؛ قالب را کامل پر نکنید و کمی خالی بگذارید تا مواد سوفله برای پف کردن جا داشته باشد.
قالب‌های سوفله را به مدت ۲۰ دقیقه و تا زمانی که روی سوفله طلایی شود در فر با  دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده قرار دهید. سوفله پنیری خوشمزه شما آماده است. نوش جان.
انتهای پیام/
طرز تهیه سوفله پنیری با پنیر شایر بلو نصر


نظرها بسته شده اند

نمایش 0 نظر

پژوهشیار