خبر/

چین: آمریکا باید با لغو همه تحریم‌ها علیه ایران، به برجام بازگردد

1399/10/30 - 21:41 - کد خبر: 36241 نسخه چاپی

نصر: سخنگوی وزارت خارجه چین گفت: پکن امیدوار است که همه طرف‌ها همراه با جامعه جهانی برای پیشبرد بازگشت برجام به مسیر درست و پیشبرد روند حل و فصل سیاسی مساله هسته‌ای ایران نقش سازنده‌ای ایفاء کنند.

به گزارش نصر، هوآ چون یینگ، سخنگوی وزارت خارجه چین امروز سه شنبه در نشست خبری خود در پکن گفت: در حال حاضر مساله هسته ای ایران در یک برهه کلیدی است.
وی افزود: ضرورت کنونی این است که همه طرف ها هر چه زودتر تفاهماتی را که در نشست وزرای خارجه در مذاکرات ماه دسامبر سال گذشته منجر به دست آمد، اجرا کنند و بازگشت هرچه زودتر آمریکا را به برجام بدون هیچ پیش شرطی و با احیاء مسولیت های این کشور در برجام به پیش سوق دهند و آمریکا همه تحریم های ذکر و قید شده در برجام را لغو کند.
هوآ چون یینگ گفت: ایران نیز بر این اساس باید اجرای کلیه مفاد برجام را احیاء کند. طرف های مختلف نباید برای آن شرایط دیگری بگذارند. 
وی تصریح کرد: چین امیدوار است که طرف های مربوطه همراه با جامعه جهانی برای پیشبرد بازگشت برجام به مسیر درست و پیشبرد روند حل و فصل سیاسی مساله هستهای ایران نقش سازندهای ایفاء کنند.
انتهای پیام/
چین: آمریکا باید با لغو همه تحریم‌ها علیه ایران، به برجام بازگردد خبرگزاری ایسنا


نظرها بسته شده اند

نمایش 0 نظر

سامانه مولد پرتال ستاک