میتباخ (13)/
طرز تهیه کیک یک تخم مرغی
نصر: یکی از جذاب ترین بخش های جذب گردشگر در غذاهای خوش طمع و خوشمزه مردمان همان منطقه است. لذا آشنایی با غذاهای بین المللی ما را به سمت کشف ناشناخته هایی هدایت می کند.
آژانس خبری تحلیلی نصر به منظور معرفی غذاهای دلپذیر بخش ویژه ای با نام "میتباخ" را ایجاد کرده است که قرار است در این بخش نحوه پخت این غذاها را نیز معرفی نماید.
سیزدهمین قسمت از این مجموعه مطالب نحوه طرز تهیه "کیک یک تخم مرغی" خوشمزه را معرفی می کنیم، امیدواریم این سلسله مطالب بتواند در معرفی این ظرفیت ها اثرگذار باشد.
مواد لازم
آرد: یک پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
گرد نانوایی :یک قاشق مرباخوری
گرد شکر: نیم پیمانه
شیر: یک چهارم پیمانه
کره نرم شده: یک چهارم پیمانه
وانیل: کمی
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه
مرحله اول
کره را با گرد شکر بزنید تا سفید و کف مانند شود. سپس زرده تخم مرغ و وانیل را با فاصله اضافه کنید و بزنید. نیمی از آرد را با گرد نانوایی و کمی نمک روی کره الک کنید و بزنید. شیر را هم اضافه کنید و به زدن ادامه دهید. باقی آرد را به غیر از یک قاشق از آن اضافه کنید و کمی بزنید.
مرحله دوم
سفیده تخم مرغ را بزنید تا شکل بگیرد ولی خیلی آهاری و سفت نشود. سپس آهسته سفیده را با مایه اول مخلوط کنید. فر را روی 190 درجه سانتیگراد گرم کنید تا برای پخت کیک آماده شود. البته اگر فر ندارید میتوانید به جای کیک یک تخممرغی، این کیک اسفنجی را بدون نیاز به فر تهیه کنید.
مرحله سوم
قالب کیک را چرب کنید یا کف آن کاغذ روغنی بگذارید و رویش کمی آرد بپاشید. مایه کیک را در آن بریزید. 25 دقیقه قالب را در فر بگذارید و سپس بیرون بیاورید. کیک را با احتیاط از قالب بیرون بیاورید و روی شبکه سیمی بگذارید تا خنک شود.
چند نکته
بعد از خنک شدن کیک روی آن را با هر مایهای که میخواهید بپوشانید. شاید این شکلات صبحانه خانگی گزینه مناسبی برای روکش کیک شما باشد.
میتوانید با کارت نوک تیز این کیک را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و بینش یک لایه مارمالاد آلبالو قرار دهید.
انتهای پیام/
نصر