میتباخ (12)/
طرز تهیه کباب برگ رستورانی
نصر: یکی از جذاب ترین بخش های جذب گردشگر در غذاهای خوش طمع و خوشمزه مردمان همان منطقه است. لذا آشنایی با غذاهای بین المللی ما را به سمت کشف ناشناخته هایی هدایت می کند.
به گزارش نصر، آژانس خبری تحلیلی نصر به منظور معرفی غذاهای دلپذیر بخش ویژه ای با نام "میتباخ" را ایجاد کرده است که قرار است در این بخش نحوه پخت این غذاها را نیز معرفی نماید.
دوازدهمین قسمت از این مجموعه مطالب نحوه طرز تهیه "کباب برگ رستورانی" خوشمزه را معرفی می کنیم، امیدواریم این سلسله مطالب بتواند در معرفی این ظرفیت ها اثرگذار باشد.
مواد لازم
گوشت فیله گوسفند یا گوساله: یک کیلوگرم
پیاز: دو عدد
روغن زیتون: یک پیمانه
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
برگ رزماری: به مقدار لازم
سرکه قرمز: به مقدار لازم
سیر: به مقدار لازم
جوز هندی: به مقدار لازم
طرز تهیه
مرحله اول
گوشت را از یک روز قبل مزهدار کنید. ابتدا گوشت را خوب بشورید و خشک کنید.
مرحله دوم
گوشت را روی تخته گوشت با بیفتککوب بکوبید تا پهن شود و قطر آن به حدود نیم سانتیمتر برسد. بهتر است پهنای کباب کوبیده حدود چهار انگشت یا حدود هشت تا ده سانتیمترباشد.
مرحله سوم
گوشت را در یک عدد برگ رزماری، آب پیاز رنده شده، روغن زیتون، سرکه قرمز، کره آب شده، روغن زیتون، برگ بو، میخک، جوز هندی، زعفران (اختیاری) و دو حبه سیر رنده شده بخوابانید.
مرحله چهارم
پس از گذشت یک روز گوشت را به سیخ بکشید. برای این کار با دست روی گوشت را بگیرید تا در جای خود ثابت بماند و سیخ را آرام آرام از زیر دستتان وارد گوشت کنید. تکههای گوشت باید پس از به سیخ کشیده شدن به هم چسبیده باشند.
مرحله پنجم
سیخ را روی منقل بگذارید و با دقت زیر و رو کنید تا گوشت کباب شود. اگر گوشت خشک شد، روی گوشتها کره بمالید. در اواسط پخت مقداری نمک روی گوشت در حال کباب بپاشید.
چند نکته
این کباب را در کنار برنج و گوجه کبابی سرو کنید.
کباب را مستقیم روی برنج بگذارید و از سیخ جدا کنید.
برای تهیه کباب حتما باید از گوشت فیله استفاده شود.
انتهای پیام/
نصر