خبر/
استاندار اردبیل بر تامین موبایل و تبلت دانشآموزان محروم تاکید کرد
نصر: استاندار اردبیل با اشاره به ضرورت پوشش آموزشی جمعیت دانشآموزی استان بر تامین وسایل آموزشی خانوادههای محروم از جمله تلفن همراه و تبلت تاکید کرد.
به گزارش نصر، اکبر بهنامجو در جلسه شورای آموزش و پرورش استان بیان کرد: از آنجایی که حضور دانشآموزان در مدرسه در شهرهای با وضعیت نارنجی نیز ممکن نبوده ، لازم است ابزارهای آموزشی از قبیل تبلت برای دانشآموزان بی بضاعت این مناطق با همکاری دستگاههای حمایتی ،خیرین و آموزش و پرورش تامین شود.
وی همچنین افزود: در راستای تامین ارتباط اینترنتی در روستاهایی که آنتندهی مناسبی ندارند، باید اقدامات لازم ازسوی دستگاه مرتبط انجام گیرد.
استاندار اردبیل اظهارکرد: در شهرهای با وضعیت زرد، در صورت عدم دسترسی دانشآموزان در مقطع ابتدایی به ابزارهای آموزشی، حضور تعداد محدودی از دانشآموزان این مقطع با مدیریت مسوولان مدرسه برای دریافت آموزش بلامانع است.
بهنامجو با اشاره به ارائه خدمات آموزشی از طریق شبکه شاد، خواستار بهرهمندی از فضای این برنامه برای اطلاعرسانی به دانشآموزان و والدین در خصوص رعایت پروتکلهای بهداشتی شد.
وی افزود: با توجه به حفظ سلامتی دانشآموزان و خانوادههای آنها ،همچنین از این ظرفیت در راستای ترویج فعالیتهای ورزشی و اطلاعرسانی در خصوص تغذیه مناسب با هدف جلوگیری از چاقی و بیماریهای ناشی از آن استفاده شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل نیز در این جلسه با اشاره به نزدیک شدن به ایام امتحانات گفت: به جز در دوره اول ابتدایی که برای ۲ کتاب فارسی و ریاضی امتحانات به صورت حضوری برگزار میشود، سایر امتحانات غیرحضوری خواهد بود.
احمد ناصری افزود: با توجه به ارائه آموزش به صورت غیرحضوری برخی از دانشآموزان از داشتن ابزارهای آموزشی بیبهره هستند که تلاش میشود با جذب کمک خیران این ابزارها خریداری و در اختیار آنان قرار گیرد.
وی بیان کرد: در برخی از شهرهای با وضعیت زرد در صورت مصوب شدن در شورای آموزش و پرورش به صورت محدود و با رعایت پروتکلهای بهداشتی برای دانشآموزان نیازمند، آموزشها به صورت حضوری ارائه میشود.
ناصری با بیان اینکه بسیاری از نواقص شبکه آموزشی شاد برطرف شده است، گفت: همچنان در زمینه احراز هویت دانشآموزان و معلمان و دانلود و آپلود صوتی و تصویری فایلهای آموزشی مشکلاتی وجود دارد.
وی افزود: با اینکه در ۲ هزار مدرسه زیرساختهای اینترنت توسط اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات مهیا شده است ، اما همچنان در ۲۴۳ روستا در استان با مشکل آنتندهی اینترنت مواجه هستیم.
در این جلسه معاونان متوسطه و ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش گزارشی از روند آموزش با روشهای مختلف و میزان بهرهمندی دانشآموزان از ابزارهای آموزشی ارائه کردند.
همچنین رزمی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گزارشی از تامین زیرساختهای اینترنتی برای سهولت دسترسی دانشآموزان در نقاط مختلف استان ارائه و نسبت به تامین زیرساختها و تقویت آنتن اینترنت در روستاهای باقی مانده تا پایان سال و نیمه اول سال آینده قول مساعد داد.
انتهای پیام/
خبرگزاری ایرنا