به گزارش نصر ، یوسف عبداله زاده با اعلام خبر فوق گفت: صنف قنادان در گروه دو قرار گرفته بود و به همین خاطر به مدت دو هفته تمامی واحدهای صنفی تعطیل شدند که البته در راستای دستورالعمل های ستاد کرونا این اقدام صورت گرفت.
وی با اشاره به اینکه، تعطیلی ها و محدودیت های کرونایی عملا موجب متضرر شدن بخش عظیمی از فعالان این صنف شده است؛ افزود: از همان روزهای اول شیوع ویروس کرونا یکی از صنف هایی که در امر رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی و ضدعفونی واحدهای صنفی پیشرو بوده اند، صنف قنادان می باشد و دلیل آن اهمیت دادن به سلامت مردم است البته این صنف قبل از بیماری کرونا هم به سلامت و رعایت اصول بهداشتی توجه ویژه ای داشته است.
رئیس اتحادیه و شرکت تعاونی قنادان کلانشهر تبریز، تصریح کرد: به دنبال درخواست اعضای محترم صنف و همچنین نیاز به شیرینی در سبد غذایی شهروندان، رایزنی های و پیگیری ها و نامه نگاریها با استاندارى آذربایجان شرقی، فرماندارى شهرستان تبریز، ستاد كرونای استان، سازمان صنعت و معدن و تجارت استان، اتاق اصناف تبریز و ستاد ملى بیماری رونا از سوی اتحادیه شروع گردید و الحمدالله با بررسی های صورت گرفته صنف قنادان و صنوف همگن دراولویت گروه شغلی یک قرار گرفت و مجاز به فعالیت شدند.
یوسف زاده، اضافه کرد: اتحادیه برای احقاق حق اعضای صنف و ایجاد آرامش و امنیت شغلی تمامی فعالان این صنف، رایزنی های لازم را با مرکز بهداشت استان و تبریز، دانشگاه علوم پزشکی استان، نیروی انتظامی استان، ستاد کرونای استان، سازمان صمت استان، اتاق اصناف تبریز و کلیه دستگاههای مرتبط با بیماری کرونا را داشته است که جا دارد از همه این عزیزان کمال تشکر و قدردانی را داشته باشم.
وی در خاتمه از اعضای صنف قنادان کلانشهر تبریز به لحاظ رعایت اصول بهداشتی و پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی و ضدعفونی واحدهای صنفی و استفاده از ماسک و دستکش؛ گفت: این امر موجب شده تاکنون یک مورد گزارش در خصوص وجود بیماری کرونا در بین کارکنان و مدیران این صنف نباشد.
شایان ذکر است: صنف قنادان به عنوان یکی از صنوف مهم با اشتغال زایی بالا می باشد که ارتباط مستقیم با مردم در تامین شیرینی و اقلام وابسته دارد.
انتهای پیام/