رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی؛
ایدههای جدید نیازمند چکشکاری و پیادهسازی با کمک اساتید هستند
نصر: رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی گفت: ایدههای جدید برای رسیدن به محصول و عملیاتی شدن، نیازمند چکش کاری هستند که وجود اساتید و کارشناسان، باعث به ثمررسیدن و پیاده سازی این ایدهها خواهد شد.
به گزارش نصر، جعفر محسنی روز چهارشنبه، 19 آذرماه در استارتاپ مجازی فناوری هنرهای تصویری که توسط مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تبریز برگزار شد، با اشاره به رسالت جهاد دانشگاهی در عرصههای مختلف، گفت: جهاد دانشگاهی با شناسایی و رفع نیازهای اساسی جامعه در راستای عملی سازی دانشگاه نسل سوم با نیروی خلاق دانشجویی حرکت میکند.
به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه بحث دانشگاه نسل سومی از دهه ۶۰ در جهاددانشگاهی شروع شده است، گفت: مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان نیز در راستای مهارت آموزی و تربیت نیروی کار ماهر در اختیار دانشجویان قرار دارد و دانشجویان بسیاری از این مرکز علمی کاربردی فارغ التحصیل شدهاند.
وی با بیان اینکه از دانشجویان فارغ التحصیل انتظار داریم تا به حوزههای مختلف جهت اشتغال، ایده سازی و کارآفرینی وارد شوند، ادامه داد: برای ورود افراد به عرصه کارآفرینی و ایده سازی، باید آموزشهای لازم ارائه شود تا ایدههای ایجاد شده در سطوح مختلف بین الملل به فروش برسد.
محسنی با اشاره به فروش برخی ایدههای دانشجویی در سطح بین الملل، گفت: در سالهای اخیر با بحث مهم اشتغال در جامعه مواجه هستیم و با توجه به اینکه تمام افراد ایده لازم جهت اشتغال و کارآفرینی را ندارند، نیازمند یاری افراد کارآفرین هستیم.
وی با اشاره به طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، گفت: ثبت نام این طرح مهم و ملی که با همکاری دستگاههای دیگر راه اندازی شده است، توسط سازمان جهاد دانشگاهی استان در حال انجام بوده و منجر به ایجاد اشتغال برای اقشار مختلف خواهد شد.
دکتر فرزان قالیچی، رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان نیز در این استارتاپ بر رویکرد کارآفرینی دانشگاه علمی کاربردی تاکید و حمایت این دانشگاه را از ایده های خلاقانه اعلام کرد.
رویداد شتاب(استارتآپی) فناوری هنرهای تصویری، با هدف افزایش مشارکتهای مردمی در راه اندازی کسب و کارهای کوچک و کارآفرینی اجتماعی،به همت مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تبریز برگزار شد و در جریان آن تعدادی از دانشجویان خلاق، فعالان و علاقه مندان به ایده سازی، اقدام به ارائه طرحها و پروژههای خود به صورت مجازی کرده و موارد ارائه شده، توسط داوران بررسی شد.
این رویداد در محورهای "فناوری اطلاعات و هنرهای تصویری، معماری در قاب تصویر، مدل و لباس در قاب تصویر، کسب و کارهای اینترنتی در حوزه هنرهای تصویری و تاثیر هنرهای تصویری در صنعت گردشگری" برگزار شد و تیمهای برتر این استارتاپ در مرکز نوآوری منش مستقر میشوند.
انتهای پیام/
خبرگزاری ایسنا