به گزارش نصر، آژانس خبری تحلیلی نصر به منظور معرفی این غذاهای دلپذیر بخش ویژه ای با نام "میتباخ" را ایجاد کرده است که قرار است در این بخش نحوه پخت این غذاها را نیز معرفی نماید.
در دومین قسمت از این مجموعه مطالب نحوه پخت قورمه سبزی خوشمزه سرآشپزهای آذربایجان را معرفی می کنیم، امیدواریم این سلسله مطالب بتواند در معرفی این ظرفیت ها اثرگذار باشد.
قورمه سبزی
مواد لازم:
سبزی قرمه (تره، گشنیز و جعفری به یک اندازه و شنبلیله یکسوم مقدار آنها) : یک کیلو گرم
گوشت خورشتی با استخوان : 500 گرم
لوبیا قرمز : دوسوم لیوان
پیاز : بزرگ یک عدد
لیمو عمانی : پنج عدد
آبغوره : به مقدار لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
مرحله اول
لوبیا را از شب قبل خیس کرده و دو تا سه بار آب آن را عوض کنید.
مرحله دوم
پیاز را نگینی خرد کنید. داخل یک قابلمه کمی روغن ریخته و پیازها
را سرخ کنید تا طلایی رنگ شود سپس مقداری زردچوبه اضافه کنید.
مرحله سوم
گوشت خورشتی را به اندازه دلخواه خرد کرده و به پیازها اضافه
کنید، کمی تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.
مرحله چهارم
بهتر است در یک قابلمه جدا لوبیاها را با آب بپزید، تا آب لوبیا مانع از لعاب انداختن خورشت نشود؛ بنابراین یک قابلمه برداشته لوبیاها را به صورت جداگانه روی شعله قرار دهید تا نیمپز شوند.
مرحله پنجم
بعد از این که گوشت با پیاز کمی تفت خورد، 3 لیوان آب جوش به مواد اضافه کرده، در قابلمه را ببندید و شعله را کم کنید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.
در فاصلهای که گوشت نیمپز میشود، سبزیها را شسته و خرد کنید سپس آنها را داخل یک قابلمه به صورت یکنواخت سرخ کنید.
مرحله ششم
بعد از نیمپز شدن گوشت، آب لوبیا را گرفته و همراه با سبزی به خورشت اضافه کنید. در ادامه لیمو عمانیها را که از قبل سوراخ کردید، اضافه کرده و دوباره 2 تا 3 لیوان آب داخل قابلمه بریزید.
مرحله هفتم
بعد از گذشت 2 ساعت خورشت قورمه سبزی شما تقریبا جا افتاده است. حالا نوبت به اضافه کردن چاشنیهای خورشت میرسد؛ به میزان لازم نمک و آبغوره اضافه کنید سپس با شعله ملایم، حدود یک ساعت دیگر صبر کنید تا مزهها به خورد هم بروند.
انتهای پیام/