رئیس اتحادیه هتل و رستورانداران زنجان خبر داد:
پذیرش محدود مشتری در رستورانهای زنجان
نصر: رئیس اتحادیه هتل و رستورانداران زنجان گفت: در رستوران شهرهای نارنجی، پذیرش مشتریش با محدودیتهایی امکانپذیر است.
به گزارش نصر، محمد بازرگان در گفتوگویی با اشاره به نحوه فعالیت رستورانها، اظهار کرد: در حال حاضر که شهر زنجان در وضعیت نارنجی کرونایی به سر میبرد، بر اساس آییننامه ابلاغی وزارت بهداشت، رستورانها نیز میتوانند فعالیت خود را از سر گیرند.
وی افزود: فعالیت مراکز طبخ غذا با پذیرش مشتری صرفا با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی از قبیل رعایت فاصله اجتماعی، ضدعفونی کردن مستمر محل و استفاده مناسب از ماسک بلامانع است.
این مسئول با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۱۰۰ رستوران در سطح شهر زنجان فعالیت دارد، ادامه داد: علاوه بر پذیرش مشتری، فعالیت رستورانها و مراکز طبخ غذا به صورت بیرونبر نیز همانند شرایط وضعیت قرمز ادامه دارد.
رئیس اتحادیه هتل و رستورانداران زنجان تصریح کرد: در صورتی که واحد صنفی نسبت به رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی ابلاغی مرتبط اقدام نکند، از طریق مراجع ذیربط بلافاصله پلمب خواهد شد.
بازرگان با اشاره به خسارتهای وارده به هتل، تالار و رستورانهای زنجان پس از شیوع بیماری کرونا، یادآور شد: از ابتدای شروع بیماری، تالارها تعطیل شدند که خسارت بزرگی برای آنان بود و میتوان گفت که صاحبان تالارها، ورشکست شدند و رستورانها نیز با کاهش مشتری و خسارت مواجه هستند و تسهیلات اعطایی نیز برای این صنف مناسب نیست.
انتهای پیام/
خبرگزاری ایسنا