به گزارش نصر به نقل از ایرنا، علی رحمتی دیروز در گفت و گویی با اشاره به اینکه طی سالهای گذشته دفتر نمایندگی راهداری استان اردبیل در پایانه مرزی مهران مستقر بود، افزود: امسال پایانه مرزی خسروی در استان کرمانشاه برای خروج زائران استان در نظر گرفته شده که برای همین این دفتر برای ارائه خدمات به زائران از پایانه مرزی مهران به خسروی انتقال مییابد.
وی اظهار داشت: در سه سال گذشته با استقرار دفتر نمایندگی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اردبیل در مرز مهران بسیاری از مشکلات برگشت زائران به استان به حداقل رسیده و باعث رضایت مردم شده است.
مسئول کمیته حمل و نقل ستاد اربعین حسینی استان اردبیل بیان کرد: در این دفتر علاوه بر هماهنگی لازم برای بازگشت زائران به استان به تمامی شکایتهای مردمی رسیدگی و بر نرخ کرایه اتوبوسها نظارت مستمر میشود تا زوار با آرامش و بدون دغدغه وارد کشور شوند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اردبیل تامین رفاه و آسایش زائران اربعین و ارائه خدمات مطلوب به آنها را از اولویتهای راهداری ذکر کرد و گفت: امسال زائران اربعین حسینی (ع) با ۴۰۰ دستگاه اتوبوس در این استان جابجا میشوند.
وی عمر ناوگان زائران اتباع خارجی برای خروج به عراق را پنج سال عنوان کرد و ادامه داد: با توجه به اینکه عمر برخی ناوگانها بین ۱۵ تا ۲۰ سال است برای حل این مشکل مکاتباتی با طرف خارجی انجام شده است.
رحمتی از آمادگی پایانه مرزی بیلهسوار برای استقبال از زائران اتباع آذری خبر داد و افزود: پارسال سه هزار و ۵۰۰ نفر زائر اتباع آذری با ۷۵ دستگاه ناوگان از پایانه مرزی بیلهسوار عازم کربلای معلی شدند.
وی اظهار داشت: محوطه و نمازخانه پایانه مرزی بیلهسوار با ۴۵۰ متر مربع آماده استقبال از زائران اتباع آذری است.
وی با اشاره به اینکه در ایام اربعین سامانه ۱۴۱ آماده دریافت شکایات مردمی است، از تشدید نظارت مستمر بر تمامی مجتمعهای خدماتی رفاهی بین راهی در نحوه خدماترسانی به زائران اباعبدالله الحسین (ع) و مسافران خبر داد.
مرز خسروی به عنوان نزدیکترین مسیر عبور زوار عتبات عالیات به عراق مطرح بوده که بعد از سالها انتظار ۱۵ شهریور امسال با حضور وزرای کشور ایران و عراق بازگشایی شد.
مرز خسروی نزدیکترین نقطه از کشورمان به بغداد پایتخت کشور عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و سامرا ۳۲۶ کیلومتر است.
انتهای پیام/