خبر/
معاون استاندار آذربایجانشرقی بر افزایش بازرسیها از بازار تاکید کرد
نصر: معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجانشرقی بر افزایش بازرسیها برای مقابله با گرانفروشی و احتکار کالاهای اساسی در استان تاکید کرد و افزود: سازمان صمت و سایر دستگاههای مسئول باید از بازرسیهای هوشمند به جای روشهای سنتی بازرسی استفاده کنند.
به گزارش نصر، علی جهانگیری روز چهارشنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار استان، با اشاره به نقش مهم تصمیمات این ستاد در کنترل قیمت کالاهای اساسی و تامین نیازهای ضروری مردم، گفت: تمامی مصوبات ستاد باید به بهترین شکل ممکن اجرا شده و با متخلفان طبق ضوابط و قوانین، برخورد شود.
وی خاطرنشان کرد: مصوبات ستاد تنظیم بازار به منزله قانون بوده و هرگونه تخطی و تخلف در این مورد به افزایش مشکلات اقتصادی در جامعه، دامن زده و مردم را با مشکل مواجه میکند.
جهانگیری به برنامهریزی دشمنان ایران اسلامی برای تضعیف اقتصاد کشورمان اشاره کرد و گفت: هنر مدیریت، مدیریت در شرایط سخت است و به امید خداوند و با وحدت و همدلی در بخشهای مختلف، وضعیت فعلی را پشت سر خواهیم گذاشت.
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت معدن و تجارت آذربایجان شرقی هم با اشاره به تأمین و توزیع روغن نباتی مورد نیاز شهروندان از برنامه ریزی برای تأمین و توزیع کالاهای اساسی در استان خبر داد .
غلامعلی راستی با بیان اینکه با پیگیری های مستمر سازمان در خصوص تأمین اقلام ضروری و مایحتاج عمومی مردم هیچ گونه مشکلی در این رابطه وجود ندارد، گفت : واحدهای تولیدی از طریق نمایندگی ها در حال توزیع روغن نباتی مورد نیاز شهروندان هستند .
وی افزود: با مصوبه تنظیم بازار استان در حال حاضر نمایندگی های پخش به صورت مویرگی از طریق فروشگاه های زنجیره ای و اصناف، اقدام به توزیع روغن نباتی می کنند.
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صمت استان ضمن اشاره به رصد و پایش مستمر روند تأمین و توزیع کالاهای اساسی بویژه روغن نباتی در شرایط فعلی، اظهار داشت: رعایت قیمت مصوب روی کالا الزامی بوده و شهروندان می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف اعم از عدم عرضه و گرانفروشی با سامانه تلفنی ۱۲۴ رسیدگی به شکایات و گزارش های مردمی سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان تماس بگیرند .
وی ادامه داد : هیچ گونه مشکلی در زمینه تأمین مایحتاج عمومی و کالاهای اساسی نداریم و براساس اعلام شرکت بازرگانی دولتی ایران ، برای سه شرکت تأمین کننده روغن نباتی استان سهمیه به میزان حدود ۱۴۰۰ تن ابلاغ شده است و شرکت های مذکور موظف به تأمین و توزیع مویرگی روغن به شیوه قبل می باشند .
راستی با بیان اینکه تلاش بر پرهیز از سهمیه بندی است چراکه تولید به حد کافی وجود دارد، گفت : با توجه به تداوم تولید و تأمین شهروندان در حد نیاز مصرفی خود نسبت به خرید اقدام کنند تا سایر هم استانی ها نیز مشکلی در تأمین کالاهای مورد نیاز خود نداشته باشند .
وی ادامه داد : توزیع روغن نباتی تأمین شده در تعاونی های کارگران، فرهنگیان، نیروهای مسلح ، کارکنان دولت، فروشگاه های زنجیره ای و از طریق اصناف تداوم خواهد داشت و بازرسان مقیم نیز در محل های پیش بینی شده بر فرایند عرضه نظارت خواهند داشت .
ساماندهی نانوایان و جلوگیری از فروش سهمیه آرد دولتی، تامین روغن مورد نیاز استان و بررسی عوامل کمبود آن و بررسی آخرین وضعیت قیمت گوشت قرمز و گوشت مرغ در استان از موضوعات مهمی بود که در این جلسه بررسی شد.
انتهای پیام/
خبرگزاری ایرنا