معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی:

نبود نخاله‌گاه یکی از معضلات شهر تبریز است

1399/07/16 - 14:54 - کد خبر: 28534 نسخه چاپی

نصر: معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی با تأکید بر سامان‌دهی حمل و دفع نخاله‌های ساختمانی در شهر تبریز، گفت: عدم ایجاد نخاله‌گاه یکی از معضلات شهر تبریز است.

به گزارش نصر، جواد رحمتی قبل از ظهر امروز در جلسه کارگروه مدیریت پسماند استان، با اشاره به اینکه ایجاد نخاله‌گاه، وظیفه شهرداری است، افزود: برای جمع‌آوری، حمل و دفع نخاله‌های ساختمانی باید شیوه‌نامه‌ای تهیه شده و محل مناسبی برای ایجاد نخاله‌گاه تعیین شود.
وی اظهار داشت: به دلیل نبودن سازوکار مناسب برای حمل و دفع نخاله، حاشیه جاده‌ها به محل تخلیه نخاله‌های ساختمانی تبدیل شده و مناظر نامناسبی را ایجاد کرده است.
رحمتی گفت: سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز ضمن مدیریت حمل نخاله و کنترل خروج ماشین‌های حمل نخاله از شهر، ظرف یک ماه آینده محل مناسبی را برای ایجاد نخاله‌گاه تعیین و شیوه‌نامه مربوط به آن را تدوین کند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی در ادامه با اشاره به اهمیت بازیافت زباله، گفت: بازیافت در حوزه‌های مختلف امر متداولی در دنیا به شمار می‌رود و امروزه حتی از زباله انرژی تولید می‌کنند.
وی با بیان اینکه در حوزه بازیافت، اقدام جدی در استان انجام نشده است، گفت: با وجود امکانات و تجهیزات مکانیزه، هنوز شاهد نگاه سنتی در این حوزه هستیم و روش و ایده‌ای که اجرایی شده باشد مطرح نشده است.
رحمتی از دبیرخانه کارگروه مدیریت پسماند خواست تا موضوع بازیافت را به عنوان یکی از موضوعات اصلی این کارگروه قرار داده و گزارش‌های جامع در این خصوص تهیه کند.

کمبود ماشین‌آلات معضل اصلی مدیریت پسماند در روستاها
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری آذربایجان شرقی هم در این جلسه کمبود ماشین‌آلات را معضل اصلی مدیریت پسماند در روستاها عنوان کرد و گفت: برای دو هزار و 708 روستا و یک هزار و 938 دهیاری در سطح استان، تنها ۵۳۵ ماشین حمل زباله وجود دارد که کافی نیست.
تقی کرمی با بیان اینکه جمع‌آوری به موقع زباله تأکید همیشگی ما به دهیاران است، افزود: راهکار اساسی تحقق این امر، تأمین اعتبار مورد نیاز برای تهیه تجهیزات ضروری است.
وی با اشاره به اختصاص اعتبار از محل اعتبارات دهیاری‌های استان برای ایجاد مرکز جمع‌آوری و دفع اصولی زباله در ۷ شهرستان، از عدم اقدام مناسب در برخی از این شهرستان‌ها انتقاد کرد.
در این جلسه گزارش دانشگاه علوم پزشکی تبریز در خصوص اقدامات مدیریت پسماند مطب‌ها و کلینیک‌های خصوصی، گزارش شهرداری‌های تبریز، مراغه و اهر در خصوص سامان‌دهی مراکز دفن پسماند و گزارش شهرداری تبریز در خصوص احداث نخاله‌گاه ارائه شد.
انتهای پیام/
نبود نخاله‌گاه یکی از معضلات شهر تبریز است خبرگزاری مهر


نظرها بسته شده اند

نمایش 0 نظر

پژوهشیار