خبر/

بارش تگرگ ۲۰۰ میلیارد ریال به بخش کشاورزی آذربایجان غربی خسارت زد

1398/06/20 - 11:36 - کد خبر: 2676 نسخه چاپی

نصر: استاندار آذربایجان غربی گفت: بارش تگرگ و باران روز 17شهریور، بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال به ۲۲ روستای استان خسارت وارد کرد.

به گزارش نصر به نقل از مهر، محمدمهدی شهریاری دوشنبه شب در جلسه نشست فوق العاده مدیریت بحران به منظور بررسی آخرین وضعیت باغات خسارت دیده ناشی از بارش تگرگ یکشنبه اظهارداشت: کارشناسان هواشناسی احتمال بارش تگرگ را پیش بینی کرده بودند و متاسفانه بارش شدید تگرگ، حدود ۲۰۰ میلیارد تومان به باغات و زمین های زراعی استان خسارت زده است.

وی گفت: بر اساس برآوردهای اولیه سازمان جهاد کشاورزی سه هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی و باغات شهرستان ارومیه بر اثر بارش تگرگ و جاری شدن سیل دچار خسارت شده اند و از مجموع این میزان خسارت دو هزار و ۲۰۰ هکتار مربوط به باغات و بقیه نیز مربوط به اراضی کشاورزی است.

شهریاری با بیان اینکه باغات سیب و انگور ۲۶ روستای شهرستان ارومیه دچار خسارت شده است ادامه داد: مدیریت بحران باید در سریعترین زمان ممکن، نسبت به ارزیابی میزان خسارت و ارائه گزارش به به وزارت کشور اقدام کند.

استاندار آذربایجان غربی دستگاه های اجرایی را ملزم کرد تا ۲۴ ساعت آینده برای جبران خسارت تگرگ در باغات و مزارع استان اقدامات جهادی انجام دهند.

شهریاری با اشاره به خسارت های وارد شده به بخش کشاورزی بویژه در شهرستان ارومیه، دستگاه های اجرایی ذیربط را ملزم کرد تا دو روز آینده خسارت های وارد شده به این بخش را بصورت دقیق تخمین زده و  جبران کنند.

در این جلسه مقرر شد تا کارخانجات کنسانتره، از ۱۹ شهریور، انگورِ باغدارانِ مناطق خسارت ۲۰۰ میلیاردی بارش تگرگ در ۲۲ روستای آذربایجان غربی خسارت دیده را به ازای هر کیلو یک هزار و ۶۰۰ تومان و هر کیلو سیب را نیز به ازاری هر کیلو  ۷۰۰ تومان خریداری کنند.

استاندار با تاکید بر ترویج بیمه محصولات کشاورزی کارخانجات کنسانتره را نیز ملزم کرد برای کمک به روستائیان خسارت دیده هزینه حمل این محصولات را نیز پرداخت کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی و نمایندگان کارخانجات کنسانتره هم در این نشست نظرات خود را برای حل سریع این معضل مطرح کردند.

انتهای پیام/

بارش تگرگ ۲۰۰ میلیارد ریال به بخش کشاورزی آذربایجان غربی خسارت زد نصر


نظرها بسته شده اند

نمایش 0 نظر

پژوهشیار