عضو شورای شهر تبریز خبر داد:

برنامه ریزی برای ساماندهی سکونت ۶ هزار خانوار مناطق پرخطر تبریز

1399/06/12 - 12:09 - کد خبر: 26208 نسخه چاپی

نصر: رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تبریز از طرح احداث شهرک جوانان برای ساماندهی شش هزار خانوار در مناطق پرخطر خبر داد.

به گزارش نصر، فریدون بابائی‌اقدم در گفت‌وگو با خبرنگاران با اعلام این خبر گفت: شهرک جوانان با فضای ساخت ۷۰ الی ۸۰ هکتاری، با محوریت مسکونی و به صورت آپارتمان‌های چهار طبقه‌ای برای تمام شش هزار خانواده درگیر درمناطق پرخطر شهر خانه احداث می‌شود.
وی با اشاره به زمان ساخت و اتمام پروژه شهرک جوانان، افزود: در بحث زمین مسئله به صورت کامل حل شده و سند آن را از منابع طبیعی اخذ می‌کنیم اما پروژه‌ای زمانبر است، مگر این‌که منابع مالی آن تامین شود.
وی با اشاره به مشکلات مالی شهرداری تبریز گفت: در صورت تامین منابع مالی مورد نیاز شهرداری، کار ساخت این شهرک آغاز می‌شود، مگر این‌که بخشی از اعتبار سیاست‌های ملی مسکن به این سمت هدایت شود؛ اما در حالت کلی تلاش داریم که قیمت‌ها را پایین آورده و افراد را بدهکار نکنیم.
بابایی‌اقدم با اشاره به تأکید شورای پنجم شهر بر بهبود وضعیت مناطق کم‌برخوردار، گفت: بیشترین شورای شهر، بحث مناطق کم‌برخوردار و به‌ویژه مناطقی است که به صورت غیراستاندارد اقدام به ساخت و ساز کرده‌ و تبدیل به محلات شهری تبریز شده‌ است.
وی، پیشگیری از ساخت و ساز در مناطق پرخطر و خطرناک را ضروری دانست و افزود: باید مجموعه شهرداری مانع ساخت و ساز غیرمجاز در این مناطق شده و آن را فریز کند؛ سپس باید به فکر ساخت خانه یا آپارتمان برای انتقال این شهروندان باشیم.
وی با اشاره به فضای اختصاص یافته برای ساخت شهرک جوانان، اظهار کرد: در دوره پنجم شورا مصمم به ساماندهی مناطق پرخطر هستیم، اما در تبریز فضای خالی برای احداث بلوک‌ها و انتقال ساکنین مناطق پرخطر وجود نداشتگ از این‌رو ناگزیر به دنبال شناسایی فضاهایی نزدیک به شهر شدیم.
رئیس کمیسیون معماری شورای اسلامی شهر تبریز افزود: به دلیل بافت اجتماعی مناطق پرخطر، دورترین مکانی که می‌توانستم این افراد را انتقال دهیم، شعاع سه چهار کیلومتری منطقه بود که بر این اساس حدفاصل حیدرآباد تا پایگاه دوم شکاری انتخاب شد.
وی با اشاره به پیشینه محل انتخاب شده در طرح جامع، اظهار کرد: در سال‌های قبل و در طرح جامع تبریز، شهرک جوانان مطرح و به دلایلی از محدوده کنار گذاشته شده بود؛ این طرح در کارگروه امور زیربنایی استان تصویب شد و سپس در شورای برنامه ریزی استان مورد تصویب قرار گرفته و درنهایت دو ماه قبل در شورای عالی شهرسازی و معماری مطرح شده و در جلسه کمیته فنی آن دفاع کردیم.
به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، وی اضافه کرد: از این طرح که ۱۳۰ هکتار محدوده پیشنهادی داشت، قسمتی در حریم گسل بود و مقرر شد از محدوده خارج شود و در فضای باقی مانده، در چهار طبقه مجوز ساخت و ساز داده شده است.
انتهای پیام/
 برنامه ریزی برای ساماندهی سکونت ۶ هزار خانوار مناطق پرخطر تبریز خبرگزاری ایسنا


نظرها بسته شده اند

نمایش 0 نظر

پژوهشیار