پژوهشگران آمریکایی مطرح کردند:
شرایط محیطی، پایداری کروناویروس را تحت تاثیر قرار میدهد
نصر: پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدید خود، به ارزیابی میزان پایداری کروناویروس در شرایط محیطی متفاوت پرداختند.
به گزارش نصر، پژوهشی که در "دانشگاه مارشال" (Marshall University) آمریکا انجام شده است، نشان میدهد که شرایط محیطی میتواند میزان پایداری "کروناویروس سندرم حاد تنفسی۲" (SARS-CoV-2) را در مخاط بینی و خلط انسان تحت تاثیر قرار دهد.
پژوهشها نشان میدهند که کروناویروس در محیطی با رطوبت بالا و هوای گرمتر، پایداری کمتری دارد. پژوهشگران در این پروژه که به سرپرستی "جرمیا ماتسون" (Jeremiah Matson)، دانشجوی پزشکی دانشگاه مارشال انجام شده است، کروناویروس سندرم حاد تنفسی۲ را با نمونههایی از مخاط بینی و خلط انسان ترکیب کردند و آنها را به مدت هفت روز در معرض سه نوع دما و رطوبت متفاوت قرار دادند.
نمونهها طی پژوهش جمعآوری و بررسی شدند. برای بررسی وجود ویروس عفونی، آرانای ویروس نیز به تنهایی مورد ارزیابی قرار گرفت. تشخیص آرانای ویروس طی این بررسی هفت روزه امکانپذیر بود؛ در حالی که ویروس عفونی بسته به شرایط محیطی، تقریبا ۱۲ تا ۴۸ ساعت قابل تشخیص بود.
"ماتسون" گفت: شیوع کووید- ۱۹ به ما هشدار میدهد که بیماریهای عفونی همچنان یک تهدید بزرگ برای سلامت عمومی به شمار میروند و به پژوهشهای پایدار نیاز دارند. اگرچه این پژوهش، تنها یک بررسی کوچک است که امکان ابتلا به عوامل عفونی را نشان میدهد، اما با وجود این میتواند اطلاعات سودمندی برای ارزیابی سلامت عمومی به همراه داشته باشد.
"ماتسون" علاوه بر این بررسی، در پژوهش دیگری که در ماه جاری انجام شد، به ارزیابی تاثیر ماسکهای N95 در برابر کروناویروس سندرم حاد تنفسی۲ و قابلیت استفاده مجدد از آنها پرداخت.
این پژوهش، در مجله "Emerging Infectious Diseases" به چاپ رسید.
انتهای پیام/
خبرگزاری ایسنا