اماکن اقامتی آذربایجانغربی پس از ماه مبارک رمضان بازگشایی میشود
نصر: مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجانغربی گفت: فعالیت اماکن اقامتی و هتلهای استان طبق مصوبات و دستورالعملهای ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا و ستاد استانی، پس از ماه مبارک رمضان با رعایت پروتکلهای بهداشتی آغاز میشود.
به گزار نصر به نقل از ایرنا، جلیل جباری شامگاه چهارشنبه در سیوهفتمین جلسه ستاد استانی مقابله و مدیریت بیماری کرونا در آذربایجانغربی افزود: در راستای رعایت موارد لازم به منظور جلوگیری از شیوع بیشتر بیماری کرونا، هیات نظارت ادارهکل میراث فرهنگی و شبکه بهداشت و درمان بر فعالیت این مراکز نظارت خواهند کرد.
وی اضافه کرد: بازگشایی اماکن اقامتی و هتلها به معنی از سرگیری جشن و مراسم جمعی نبوده و هرگونه تجمع و برپایی جشن و میهمانی در هتلها ممنوع است و مهمانسراهای دستگاههای دولتی هنور مجاز به پذیرش مسافر نیستند.
وی با اشاره به اینکه بر اثر شیوع بیماری کرونا ضرر قابل توجهی متوجه بخش گردشگری آذربایجانغربی شده بیان کرد: از ابتدای شیوع بیماری کرونا تا اوایل اردیبهشت سال جاری، ۴۲۰ میلیارد ریال به بخش گردشگری این استان خسارت وارد و موجب تعدیل نیرو در این بخش شده است.
وی اظهار داشت: حدود ۲۸ میلیارد و ۴۸۰ میلیون ریال از میزان خسارت مربوط به حوزه صنایع دستی است و پیگیری برای جبران بخشی از این خسارت از طریق اعطای تسهیلات حمایتی و ارزان قیمت در دستور کار این ادارهکل قرار دارد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجانغربی با بیان اینکه مراکز گردشگری نزدیک به ۴۰ درصد درآمد سالانه خود را در ایام نوروز کسب میکنند، افزود: این مراکز که شامل اماکن گردشگری، مراکز بومگردی، هتلها و مراکز اقامتی است، جزو اولین گروههایی بودند که با ستاد ملی و استانی کرونا همکاری کرده و تصمیم به تعطیلی گرفتند.
جباری ادامه داد: با وجود مشکلات و وارد شدن خسارت، خوشبختانه بخشی از مراکز اقامتی و هتلها به عنوان مراکز پشتیبانی، جهت استراحت کادر درمانی و نقاهتگاه بیماران کرونا بهویژه در ارومیه و ماکو به کارگیری شدند.
به گزارش ایرنا آذربایجانغربی دارای بیش از یکهزار و ۶۰۰ اثر تاریخی ثبت شده در فهرست آثار ملی و دو اثر ثبت شده جهانی شامل قره کلیسای چالدران و تخت سلیمان تکاب است.
سه گنبد و بازار تاریخی ارومیه، غار سهولان مهاباد و تالاب کانیبرازان مهاباد، موزه مردم شناسی ارومیه، کوه زندان تکاب، کلیسای ننهمریم، غار تمتمان، دژ بسطام، عمارت کلاه فرنگی ماکو، خانه انصاری، مسجد جامع و مسجد سردار ارومیه از جمله آثار تاریخی آذربایجانغربی به شمار میرود.
این استان همچنین دارای بیش از ۳۶ هتل، ۵۳ مهمانپذیر، ۶ اقامتگاه بومگردی، ۸۲ دفتر خدمات گردشگری، ۴۳ واحد پذیرائی بین راهی، یک سفره خانه سنتی، دو مجتمع گردشگری و ۵۸ منطقه نمونه گردشگری است.
انتهای پیام/
خبرگزاری ایرنا