سرپرست سازمان توسعه گردشگری شهرداری تبریز خبر داد:

برنامه‌ریزی شهرداری تبریز برای جذب گردشگر داخلی در پسا کرونا

1399/02/30 - 14:10 - کد خبر: 20502 نسخه چاپی

نصر: سرپرست سازمان توسعه گردشگری شهرداری تبریز از برنامه‌ریزی برای سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری داخلی برای دوران پسا کرونا خبر داد.

به گزارش نصر به نقل از ایسنا، رضا خلیلی در گفت‌وگوی تلویزیونی، اظهار کرد: ویروس کرونا در کنار دیگر آسیب‌ها، حوزه گردشگری را هم غافلگیر کرد و بر اساس آمار سازمان جهانی گردشگری تعداد ۱۰۰ میلیون شغل آسیب دیده و بلاتکلیف هستند و در آذربایجان شرقی نیز ۳۰ هزار شغل در این حیطه به طور مستقیم دچار آسیب شد.
وی با اشاره به برنامه‌های این سازمان برای دوران پسا کرونا، افزود: تلاش داریم تصویر مثبتی از استان و شهر تبریز در خاطرات گردشگران حفظ کنیم تا به محض اتمام این دوران، "تبریز" در بازارهای گردشگری به عنوان مقاصد سفر انتخاب شود.
وی تشریح کرد: شهرداری تبریز و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در این زمینه سعی در ارتقا و افزایش محتوا از طریق فعالیت هر چه بیشتر در زمینه بازاریابی، تبلیغات و شبکه‌های اجتماعی دارند.
سرپرست سازمان توسعه گردشگری شهرداری تبریز با اشاره به زیرساخت‌های انجام شده توسط شهرداری جهت استقبال از گردشگران، گفت: مرمت‌های انجام یافته در بازار تبریز و خانه‌های تاریخی، بسترسازی برای حضور گردشگر خواهد بود. از سوی دیگر افزایش ظرفیت اقامتی در تبریز گامی دیگر در ایجاد این ظرفیت‌ها به شمار می‌رود.
وی با تاکید بر اینکه تبریز در سطح ملی به عنوان شهر موزه‌ها نامگذاری شده است، اظهار کرد: تبریز از نظر فراوانی موزه، پس از تهران به همراه استان فارس دارای مقام دوم است و شهرداری تبریز نیز در کنار دیگر شهرها به ویژه تهران و اصفهان به امر موزه داری مبادرت می‌کند و در حال حاضر شش موزه در زیرمجموعه شهرداری فعالیت دارند.
وی افزود: شهرداری تبریز به عنوان اصلی‌ترین رکن مدیریت شهری، توسعه پایدار را به ویژه در بخش فرهنگی و تاریخی در تمام ابعاد مدنظر قرار داده است.
خلیلی از وجود ۸۰۰ خانه تاریخی در تبریز خبر داد و افزود: تعدادی از این خانه‌ها ثبت ملی شده و مدیریت شهری سعی دارد در کنار سایر ارگان‌ها این بناهای تاریخی را برای نسل‌های آتی حفظ کند.
به گفته وی، شهرداری تبریز جزو شهرداری‌هایی است که با در اختیار داشتن ۲۰ خانه و فضای تاریخی از کوشک ائل گلی گرفته تا خانه اردوبادی، شربت‌اوغلی، یخچال‌های متعدد و ... در راستای حفظ میراث فرهنگی تلاش می‌کند.
انتهای پیام/
برنامه‌ریزی شهرداری تبریز برای جذب گردشگر داخلی در پسا کرونا خبرگزاری ایسنا


نظرها بسته شده اند

نمایش 0 نظر

پژوهشیار