مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌شرقی خبر داد:

اجرای نسخه‌نویسی الکترونیکی تا تیرماه/ صرفه‌جویی 3.4 میلیون برگ کاغذ در بیمه سلامت

1399/02/22 - 16:12 - کد خبر: 20044 نسخه چاپی

نصر: مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌شرقی با اشاره بر اختلاف برنامه‌ای بین بیمه سلامت و وزارت بهداشت، گفت: اختلافات حل شده و امیدواریم تا تیرماه این نسخه‌نویسی الکترونیکی به اجرا در بیاید ولی اگر به علت زیرساخت و مشکلاتی نتوان از سیستم نسخه‌نویسی الکترونیکی استفاده کرد، از طرح جایگزین با عنوان استحقاق‌سنجی استفاده خواهد شد.

به گزارش نصر به نقل از فارس، وحید مجیدی، مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌شرقی امروز در اولین جلسه شورای اطلاع‌رسانی و هم‌اندیشی  با رسانه‌های استان در سال‌جاری اظهار کرد: کرونا، آزمون عمومی برای دولت، نظام و مردم شد به‌طوریکه طبق فرمایش رهبری همه مردم، دولت و نظام سربلند از این آزمون درآمدند.
وی با بیان اینکه بنده قبلا سیستم اروپا رو بسیار قدرتمند می‌دانستم ولی بعد از کرونا متوجه قوت سیستم داخلی کشور خودمان شدم، گفت: ما شهدای زیادی با عنوان مدافعان سلامت دادیم که هیچ‌کدام این مبارزه را رها نکرده بودند.
مدیرکل بیمه سلامت استان با تاکید بر اینکه تحریم اثرات زیادی روی کشور داشت، متذکر شد: ۳ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال از اعتبارات دانشگاه و غیردانشگاه استان طی دو ماه و ۱۰ روز اخیر پرداخت کرده‌ایم.
وی افزود: تمام بیماران در اثر کرونا که بدون دفترچه هستند در عرض ۲۴ ساعت دفترچه‌دار شده و ۹۰ درصد هزینه آنها پرداخت می‌شود.
مجیدی ابراز کرد: مردم با همت وزارت بهداشت و درمان هیچ مشکل خاص درمانی ندارند.
وی یادآور شد: نزدیک به یک سوم اعتبارات استان در دو ماه برای بدهی‌های بیمه سلامت پرداخت شده است که یک گام بزرگی می‌باشد.

صرفه‌جویی سه میلیون و ۴۰۰ هزار برگ کاغذ در بیمه سلامت آذربایجان‌شرقی
مدیرکل بیمه سلامت استان بیان کرد: سال گذشته  تمام اسناد ۳۲ بیمارستان دانشگاهی به‌صورت الکترونیکی ارسال شد که منجر شده تا بیش از ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار برگ کاغذ در استان آذربایجان‌شرقی و ۵۰ میلیون برگ کاغذ صرفه‌جویی شود.
وی ادامه داد: ۱۱ بیمارستان غیردانشگاهی تا تیرماه سال ۹۹، اسناد خود را به صورت الکترونیکی ارسال خواهند کرد و امید است تا آبان‌ماه تمام اسناد بستری در استان به‌صورت الکترونیکی ارسال شود.
مجیدی تصریح کرد: نسخه‌نویسی الکترونیکی منجر به کمرنگ‌شدن دفترچه خواهد شد و طبق برنامه تا تیرماه نسخه‌نویسی الکترونیکی در موسسات اجرا خواهد شد.
وی گفت: شهرستان‌های مراغه، بناب، سراب، بستان‌آباد پیشرو در نسخه‌نویسی الکترونیکی است.

اجرای نسخه‌نویسی الکترونیکی تا تیرماه
مدیرکل بیمه سلامت استان با اشاره بر اختلاف برنامه‌ای بین بیمه سلامت و وزارت بهداشت، بیان داشت: اختلافات حل شده و امیدواریم تا تیرماه این نسخه‌نویسی الکترونیکی به اجرا در آید ولی اگر به‌علت زیرساخت و مشکلاتی نتوان از سیستم نسخه‌نویسی الکترونیکی استفاده کرد، از طرح جایگزین با عنوان استحقاق‌سنجی استفاده خواهد شد.

ثبت‌نام ۴۷ هزار خانوار در آزمون وُسع
وی به آزمون وُسع در بیمه سلامت اشاره کرد و گفت: آیین‌نامه اجرایی این طرح از آبان‌ماه به اجرا در آمده و منجر شده تا ۴۷ هزار خانوار با ۱۳۰ هزار نفر ثبت‌‌نام کنند که البته دهک ۴۱ هزار نفر مشخص شده است که ۶۸ درصد آنها در بین گروه‌های نیازمند قرار گرفته و بیمه رایگان دریافت کرده‌اند.
مجیدی توضیح داد: اسناد فروردین در حال حاضر آماده پرداخت است به‌طوریکه مبلغ برای درمان سرپایی ( نسخ الکترونیکی) ۱۹۵ میلیون تومان می‌باشد.
وی خاطرنشان کرد: البته این مبلغ به‌علت کرونا و کاهش بار مراجعات کاهش یافته است در حالیکه سال گذشته مبلغ پرداختی تا ۴۰۰ میلیون تومان هم داشتیم.
مدیرکل بیمه سلامت استان یادآور شد: ساختمان جدید بیمه سلامت در خردادماه سال‌جاری به‌صورت رسمی مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.
وی به افتتاح ساختمان‌های جلفا، هریس، سراب، ملکان، عجب‌شیر، خداآفرین، کلیبر در سال گذشته اشاره کرد و گفت: ساختمان‌های دیگر شهرستان‌ها تحت تاثیر کرونا قرار گرفته‌اند ولی ساختمان اسکو تا دو ماه مورد افتتاح قرار خواهد گرفت و مابقی تا دهه فجر به پایان خواهد رسید.
مجیدی اضافه کرد: تمام پروژه‌های بیمه سلامت کشور با کُندی بسیار آرام جلو می‌رود در حالیکه وضعیت پروژه‌های استان با سرعت بسیار خوبی در حالت پیشرفت می‌باشد.
انتهای پیام/
اجرای نسخه‌نویسی الکترونیکی تا تیرماه/ صرفه‌جویی 3.4 میلیون برگ کاغذ در بیمه سلامت خبرگزاری فارس


نظرها بسته شده اند

نمایش 0 نظر

پژوهشیار