مدیرکل استاندارد آذربایجان شرقی:

نظارت بر تولید مواد غذایی ویژه رمضان در آذربایجان شرقی آغاز شد

1398/03/08 - 10:56 - کد خبر: 1937 نسخه چاپی

نصر: مدیرکل استاندارد آذربایجان شرقی گفت: طرح بازرسی و نظارت بر تولید و عرضه مواد غذایی در ماه مبارک رمضان در این استان آغاز شد.

به گزارش نصر به نقل از مهر، ساسان فرشی حق رو امروز در گفت و گو با خبرنگاران در تبریز افزود: در راستای اجرای این طرح بر نحوه عرضه کالاهای پرمصرف مانند شیر پاستوریزه، شیر فرادما، کشک مایع، قند، شکر، انواع خرما، پنیر لاکتیکی، پنیر خامه‌ای، زولبیا و بامیه، روغن سرخ کردنی، انواع نبات و حلوا ارده، شربت آناناس و پرتقال و زعفران نظارت می‌شود.

وی اظهارداشت: در این طرح کارشناسان اداره کل استاندارد با نمونه برداری از فرآورده‌های پرمصرف نسبت به سالم بودن آن اطمینان حاصل می‌کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

مدیرکل استاندارآذربایجان شرقی گفت: امسال برای نخستین بار در ماه مبارک رمضان روغن‌های سرخ کردنی و مصرفی زولبیا و بامیه و بیشتر محصولات تولیدی نیز مورد آزمون کارشناسان قرار می‌گیرد.

فرشی حق رو، ادامه داد: شهروندان برای اطمینان از سلامت کالاها می‌توانند با ارسال کد ۱۰ رقمی زیر علامت استاندارد درج شده بر روی کالاها به سامانه ۱۰۰۰۱۵۱۷ از استاندارد بودن آن محصول مطلع شوند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف موارد را به کارشناسان این اداره کل اطلاع دهند.

انتهای پیام/

نظارت بر تولید مواد غذایی ویژه رمضان در آذربایجان شرقی آغاز شد نصر


نظرها بسته شده اند

نمایش 0 نظر

پژوهشیار