مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت؛

رعایت تنوع غذایی و استفاده از همه گروه‌های غذایی توصیه می شود

1399/01/11 - 12:41 - کد خبر: 17428 نسخه چاپی

نصر: مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: رعایت تنوع غذایی و استفاده از همه گروه های غذایی را برای این ایام به مردم پیشنهاد می دهیم تا افراد به وسیله آن به کمک تقویت سیستم ایمنی بپردازند.

به گزارش نصر به نقل از  مهر، زهرا عبداللهی مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در ویدئو کنفرانسی با خبرنگاران گفت: انواع ریز مغذی ها مثل ویتامین آ در سبزیجات هستند بنابراین هر نوع سبزی و میوه به رنگ نارنجی و قرمز هست منبع تامین ویتامین آ هستند که نقش مهمی در تامین ایمنی بدن دارد. ویتامین سی نیز نقش مهمی در تامین ایمنی دارد و تاکید روی میوه و سبزی خاصی نیست اگر روزانه سبزی ها و میوه هایی که در دست هستند استفاده شود این مواد در بدن افراد تامی ن می شود.

وی ادامه داد: رعایت تنوع غذایی و استفاده از همه گروه های غذایی را پیشنهاد می دهیم تا افراد به وسیله آن به کمک تقویت سیستم ایمنی بپردازند.

به گفته وی استفاده از مکمل ها برای برخی گروه های خاص مثل مادران باردار و کودکان زیر دو سال توصیه می شود. وی گفت: بنابراین دادن قطره آهن برای کودکان زیر دو سال مطابق بخشنامه وزارت بهداشت باید ادامه داشته باشد و مادران باردار هم همین طور باید اسید فولیک و ویتامین ها را طبق دستورات استفاده کنند.

عبداللهی بیان کرد: مطابق توصیه ها هر ماه همه گروه های سنی بالای ۱۲ سال باید یک مکمل ویتامین دی ۵۰ هزار را مصرف کنند و کودکان دو تا ۱۲ سال هر دو ماه یکبار یک واحد ۵۰ هزار واحدی ویتامین دی را استفاده کنند.

به غیر از این ما هیچ مکمل دیگری را توصیه نمی کنیم و باید مردم سعی کنند از طریق برنامه غذایی و همه مواد غذایی و نان و غلات سبوس دارد.

وی اظهار کرد: کسانی که دوران نقاهت بیماری کرونا را می گذرانند باید نوشیدنی زیاد استفاده کنند و توصیه ما استفاده از نوشیدنی های گرم مثل چای گرم یا شیر کم چرب و سوپ و غذای آبکی است.
انتهای پیام/
رعایت تنوع غذایی و استفاده از همه گروه‌های غذایی توصیه می شود خبرگزاری مهر


نظرها بسته شده اند

نمایش 0 نظر

پژوهشیار