خطر در کمین است؛
سیزده به در را قرنطینه اعلام کنید
نصر: دقیقا همان مردمی که تصاویر بیمارستانها را دیدند، آمار مرگ و میر خواندند و سفر رفتند در روز طبیعت هم بیرون میروند و تازه سبزه هم گره میزنند.
اینطور که از شواهد پیداست، ایران فعلا رنگ قرنطینه را به خود نخواهد دید. باید با نصیحت روزگار کرونایی خود را سپری کنیم و امید داشته باشیم که مردم در خانه بمانند و چرخه منحوس کرونا را تکمیل نکنند.
خیلی از مردم سعی کردهاند در این روزها شرایط زندگی در کرونا را رعایت کنند اما خوب برخیها انگار نه انگار، سبک زندگی خود را تغییر ندادهاند.
رییس جمهور روحانی گفته است که قرار است قوانین سختگیرانهای وضع شود. مثلا ممکن است پارکها تعطیل شوند و ۱۳به در مثل سالهای قبل نباشد.
این قوانین سختگیرانه با اینکه دیر اما خوب است ولی در این نوشتار میخواهم یک پیشنهاد به ستاد مقابله با کرونا یا هر مقام و نهادی که مسئول قرنطینه کشور است، بدهم و آنهم اینکه لطفا روز 13 فروردین را روز قرنطینه اعلام کنید.
روز طبیعت میتواند تبدیل به یک روز فاجعه آمیز در کشور شود. روزی که مردم به واسطه سنت قدیمی خود به دل طبیعت بزنند و به راحتی کرونا را بین هم دست به دست کنند و چرخه فاجعه را تکمیل کنند.
دقیقا همان مردمی که تصاویر بیمارستانها را دیدند، آمار مرگ و میر خواندند و سفر رفتند در روز طبیعت هم بیرون میروند و تازه سبزه هم گره میزنند.
باور کنید مردم با نصیحت در خانه نمیمانند. تعطیلی پارکها هم فایده ندارد. مردم اگر تصمیم بگیرند دراین روز بیرون بروند، میروند حتی اگرقرار باشد جلوی در خانه زیلو پهن کنند و بنشینند.
باور کنید بخشی از مردم هنوز کرونا را جدی نگرفتهاند و فکر میکنند این بیماری یک شوخی است. هنوز خیابان شهرهای ایران پر از جمعیت است. برخی بازارها هنوز پر رفت و آمد است. هنوز ورودی و خروجی شهرها پر از مسافر است.
نصیحت خوب است اما نه برای این روزها که کرونا همچون دزدان سرگردنه به جان و مال مردم زده است. دیگر روزها را قرنطینه نمیکنید، نکنید حداقل این یک روز قوانین منع آمد و شد وضع کنید و قرنطینه را برپا کنید.
قرنطینه شدن مردم در روز 13 فروردین هم یک تجربه برای مردم و حاکمیت است و هم به محبوس کردن کرونا کمک میکند.
حاکمان با گرفتن تصمیمهای درست و مردم با رعایت قوانین کرونایی، میتوانند در برابر کرونا مقاومت کنند و در نهایت این غول بیشاخ و دم را شکست دهند. راهبردها و استراتژیها تحت شرایط عوض میشوند. میبینیم که در برخی کشورهای پیشرفته دنیا هم قوانین قرنطینه وضع شده است. البته با اطمینان دادن به مردم برای تامین مایحتاج اولیه زندگی.
کرونا مهربان نیست و با رفتار مهربانانه نمیشود آن را شکست داد. باید سخت بود و سخت گرفت تا شاخ کرونا را بشکنیم. کرونا شکست خواهد خورد و چه خوب که با کمترین هزینه و مرگ و میر آن را شکست بدهیم.
مصطفی داننده
انتهای پیام/
خبرگزاری عصرایران