رئیس اداره دامپزشکی هوراند خبر داد :
تلف شدن ۴۶ رأس دام سبک بر اثر آتشسوزی در هوراند
1405/08/05 - 13:23 - کد خبر: 171941
نسخه چاپی
نصر : رئیس اداره دامپزشکی هوراند گفت: ۴۶ رأس دام سبک بر اثر آتشسوزی در یک واحد دامداری روستای کرگسر این شهرستان تلف شدند.
به گزارش نصر، جلال عبداللهی روز سه شنبه گفت: این حادثه نیمهشب گذشته در پی بارش شدید باران، وقوع رعدوبرق و اتصال سیمکشی برق جایگاه نگهداری دام رخ داد که موجب شعلهور شدن پوشالهای کف جایگاه و انتشار دود شد.
وی افزود: پس از اعلام حادثه از سوی دبیرخانه مدیریت بحران شهرستان، کارشناسان دامپزشکی به همراه نمایندگان جهاد کشاورزی، محیط زیست و شبکه بهداشت و درمان در محل حاضر شدند و میزان و علت تلفات را بررسی کردند.
رئیس اداره دامپزشکی هوراند با بیان اینکه تلفات ناشی از عوامل فنی و محیطی بوده است تأکید کرد: این حادثه منشأ بیماریزا نداشته و ارتباطی با شیوع بیماریهای واگیردار دامی ندارد.
عبداللهی در پایان گفت: لاشه دامهای تلفشده با رعایت ضوابط و دستورالعملهای بهداشتی جمعآوری و معدوم شد تا از آلودگی محیط زیست و دسترسی حیوانات وحشی به لاشهها جلوگیری شود.
انتهای پیام/
خبرگزاری مهر