مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خبر داد :

امدادرسانی به ۲۵ مصدوم در ۲۱ حادثه یک هفته گذشته آذربایجان شرقی

1405/08/02 - 13:03 - کد خبر: 171667 نسخه چاپی

نصر: مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی از امدادرسانی به مصدومان ۲۱ حادثه در استان طی یک هفته گذشته خبر داد و گفت: در این حوادث، ۶۵ نجاتگر در قالب ۲۳ تیم عملیاتی با به‌کارگیری ۲۳ دستگاه خودروی امدادی به حادثه‌دیدگان امدادرسانی کردند.

به گزارش نصر، دکتر صابر جودی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان، با اعلام این خبر اظهار کرد: از ۲۵ مهر تا اول آبان‌ماه ۱۴۰۵، در مجموع ۲۱ حادثه در سطح استان به ثبت رسید که شامل ۱۱ حادثه ترافیکی، یک حادثه آوار، یک حادثه جوی، ۲ حادثه صنعتی و کارگاهی، ۳ حادثه فوریت پزشکی، ۲ حادثه کوهستان و یک مورد مراجعه حضوری بود.
وی با تشریح آمار امدادرسانی در حوادث یک هفته اخیر اظهار کرد: در این مدت، امدادگران هلال‌احمر به ۲۵ نفر از مصدومان و حادثه‌دیدگان خدمات امدادی ارائه کردند که از این تعداد، ۹ نفر با آمبولانس‌های جمعیت به مراکز درمانی منتقل شدند. همچنین، در جریان این حوادث، ۲ نفر جان باختند که پیکر هر دو نفر توسط امدادگران رهاسازی شد.
دکتر جودی با تشریح ظرفیت عملیاتی به‌کارگرفته‌شده در این حوادث بیان کرد: در این بازه زمانی، ۶۵ نجاتگر در قالب ۲۳ تیم عملیاتی و با استفاده از ۲۳ دستگاه خودروی امدادی در عملیات‌های امدادونجات مشارکت داشتند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان با اشاره به پراکندگی حوادث در سطح استان گفت: در این مدت، ۱۳ شهرستان درگیر حوادث بودند که شهرستان میانه با ثبت ۵ حادثه و بستان‌آباد با ۳ حادثه، بیشترین تعداد حوادث گزارش‌شده را به خود اختصاص دادند. از مهم‌ترین حوادث این هفته نیز می‌توان به ریزش آوار در شهرستان خداآفرین، تصادف زنجیره‌ای در میانه و سیل و آب‌گرفتگی در تسوج اشاره کرد.
انتهای پیام/
امدادرسانی به ۲۵ مصدوم در ۲۱ حادثه یک هفته گذشته آذربایجان شرقی نصر

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

سامانه مولد پرتال ستاک