با حکم رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور؛

هادی مقدم‌زاده به ریاست کارگروه پیشگیری و مقابله با قاچاق کالا و ارز منطقه آزاد ارس منصوب شد

1405/07/28 - 13:59 - کد خبر: 171401 نسخه چاپی

نصر: هادی مقدم‌زاده رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس با حکم رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور به عنوان رئیس کارگروه پیشگیری و مقابله با قاچاق کالا و ارز منطقه آزاد ارس منصوب شد.

به گزارش نصر، در جریان نشست شورای معاونین دبیرخانه و مدیران عامل سازمان‌های مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور که با حضور رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور و دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی برگزار شد، دکتر هادی مقدم‌زاده، رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس به عنوان رئیس کارگروه پیشگیری و مقابله با قاچاق کالا و ارز این منطقه معرفی شد.
تشکیل و تقویت کارگروه‌های تخصصی پیشگیری و مقابله با قاچاق با هدف صیانت از تولید ملی، حمایت از تجارت قانونی، روان‌سازی فرآیندهای اقتصادی و صیانت از حقوق فعالان اقتصادی از اهم اهداف این انتصاب است.
انتهای پیام/
هادی مقدم‌زاده به ریاست کارگروه پیشگیری و مقابله با قاچاق کالا و ارز منطقه آزاد ارس منصوب شد نصر

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

سامانه مولد پرتال ستاک