شهردار منطقه ۷ تبریز اعلام کرد :

آغاز بهسازی ۲۵ هزار متر مربع از خیابان "خیرین مدرسه ساز"

1405/07/24 - 16:48 - کد خبر: 171027 نسخه چاپی

نصر : عملیات تعریض و زیرسازی، تسطیح، رگلاژ، آهک‌ریزی و کوبش در خیابان خیرین مدرسه‌ساز شهرک اندیشه به وسعت ۲۵ هزار مترمربع، آغاز شد.

به گزارش نصر، اصغر آدی‌بیگ، شهردار منطقه ۷ با اعلام این خبر گفت: در راستای توسعه و بهسازی زیرساخت‌های حمل‌ونقل شهری و تسهیل تردد شهروندان، عملیات آماده‌سازی و زیرسازی خیابان خیرین مدرسه‌ساز با جدیت از سوی عوامل اجرایی معاونت فنی و عمرانی منطقه دنبال می‌شود.
وی با تشریح جزئیات این عملیات افزود: در این پروژه، مساحتی بالغ بر ۲۵ هزار مترمربع تحت عملیات عمرانی شامل تسطیح، رگلاژ، آهک‌ریزی و کمپکت قرار گرفته تا مسیر برای لایه‌گذاری نهایی و آسفالت‌ریزی آماده شود.
آدی‌بیگ با تاکید بر رعایت اصول فنی در مراحل آماده‌سازی معابر اظهار داشت: انجام اصولی عملیات زیرسازی، تثبیت بستر خاک با آهک‌ریزی و کوبش دقیق آن، نقش بسیار مهمی در افزایش دوام و طول عمر آسفالت دارد و از نشست‌های احتمالی معبر در آینده جلوگیری می‌کند.
شهردار منطقه ۷ در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به اتمام مراحل آماده‌سازی زیربستر، عملیات آسفالت‌ریزی این خیابان به زودی اجرایی خواهد شد تا یکی از خواسته‌های به‌حق ساکنان این محدوده محقق شده و تردد خودروها با ایمنی و رفاه بیشتری انجام گیرد.
انتهای پیام/
آغاز بهسازی ۲۵ هزار متر مربع از خیابان منابع محلی

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

سامانه مولد پرتال ستاک