در نشست دانشگاهیان با معاون رئیس‌جمهور مطرح شد:

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز خواستار تعیین تکلیف نیروهای شرکتی شد

1405/07/22 - 09:32 - کد خبر: 170854 نسخه چاپی

نصر: رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به فشار هزینه‌های جاری و مطالبات مالی این دانشگاه، تعیین تکلیف وضعیت نیروهای شرکتی و تأمین منابع مالی مورد نیاز برای اداره مراکز درمانی را از جمله مسائل مهم این مجموعه عنوان کرد.

به گزارش نصر، احمدرضا جودتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، در نشست معاون رئیس‌جمهور با دانشگاهیان، با اشاره به اقدامات انجام‌شده در دو سال گذشته اظهار کرد: یکی از اقدامات مهم دانشگاه، اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل برای حدود یک‌هزار و ۷۰۰ نفر از کارکنان بود که به افزایش رضایت شغلی آنان منجر شد.
وی همچنین با اشاره به ظرفیت‌های درمانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، از بیمارستان ۶۰۰ تخت‌خوابی کودکان مردانی آذر به‌عنوان یکی از ظرفیت‌های ویژه درمانی کشور یاد کرد و گفت: با انجام برخی اقدامات، امکان استفاده از ظرفیت این بیمارستان برای پشتیبانی از خدمات درمانی در حوادث و شرایط بحرانی فراهم شده است.
جودتی با بیان اینکه این بیمارستان از امکانات تخصصی و اتاق‌های عمل متعدد برخوردار است، افزود: بخش‌های جراحی قلب، مغز، ارتوپدی کودکان و دندان‌پزشکی از جمله ظرفیت‌های تخصصی این مرکز درمانی هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در ادامه، با اشاره به هزینه‌های سنگین اداره دانشگاه و مراکز درمانی، اظهار کرد: این دانشگاه برای پرداخت حقوق کارکنان، حق‌الزحمه اعضای هیئت علمی، اضافه‌کار، کارانه پزشکان و کارکنان و هزینه‌های نیروهای شرکتی، به منابع مالی قابل‌توجهی نیاز دارد.
وی با اشاره به مطالبات دانشگاه از سازمان‌های بیمه‌گر و سایر منابع، بر ضرورت تسویه این مطالبات برای استمرار خدمات درمانی تأکید کرد و گفت: بخشی از فشار مالی دانشگاه ناشی از تأخیر در دریافت مطالبات است؛ موضوعی که تأمین هزینه‌های جاری و پرداخت تعهدات دانشگاه را با دشواری مواجه می‌کند.
جودتی همچنین با اشاره به وضعیت نیروهای شرکتی، خواستار تعیین تکلیف این گروه از کارکنان شد و با بیان اینکه انتظار می‌رفت این موضوع با دستور رئیس‌جمهور به نتیجه برسد، بر ضرورت تصمیم‌گیری درباره وضعیت استخدامی آنان تأکید کرد.
وی همچنین، با اشاره به آماده بودن مجوز استخدام، خواستار پیگیری تصمیمات لازم برای رفع مشکلات نیروی انسانی و تأمین منابع مورد نیاز دانشگاه شد.
انتهای پیام/
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز خواستار تعیین تکلیف نیروهای شرکتی شد سئویل محدث

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

سامانه مولد پرتال ستاک