خبر/

تفاهم‌ نامه راه‌اندازی قطار سلماس ـ تهران و سلماس ـ وان امضا شد

1405/06/01 - 20:29 - کد خبر: 166878 نسخه چاپی

نصر: تفاهم‌نامه همکاری برای بهره‌مندی از ظرفیت شبکه ریلی ایستگاه بین‌المللی راه‌آهن سلماس و راه‌اندازی قطار در مسیرهای سلماس ـ تهران و سلماس ـ وان با حضور مسئولان راه‌آهن و مدیریت شهرستان به امضا رسید.

به گزارش نصر، فرماندار شهرستان سلماس روز یکشنبه در این مراسم با اشاره به ظرفیت‌های ویژه ایستگاه بین‌المللی راه‌آهن سلماس، اظهار کرد: توسعه حمل‌ونقل ریلی یکی از ظرفیت‌های مهم شهرستان برای ایجاد رونق اقتصادی و تسهیل تردد مردم است و تلاش می‌کنیم از این ظرفیت در مسیر توسعه شهرستان به بهترین شکل استفاده شود.
محمد فتحی افزود: راه‌اندازی مسیرهای ریلی سلماس به تهران و وان می‌تواند علاوه بر تسهیل رفت‌وآمد شهروندان، در رونق گردشگری، افزایش تعاملات اقتصادی و تقویت جایگاه سلماس در شبکه حمل‌ونقل منطقه نقش مؤثری داشته باشد.
وی با قدردانی از همراهی مجموعه راه‌آهن و حمایت و پیگیری ویژه نماینده مردم سلماس در مجلس شورای اسلامی گفت: تحقق این موضوع حاصل پیگیری و همراهی مجموعه مدیریت شهرستان و نماینده مردم سلماس در مجلس شورای اسلامی است و می‌تواند ظرفیت جدیدی را برای توسعه شهرستان فراهم کند.
فرماندار سلماس تأکید کرد: استفاده از ظرفیت راه‌آهن باید به یک مسیر مستمر برای توسعه اقتصادی شهرستان تبدیل شود و مدیریت شهرستان با جدیت موضوعات مرتبط با راه‌آهن و بهره‌گیری از ظرفیت‌های این مجموعه را پیگیری خواهد کرد.
این تفاهم‌نامه با هدف استفاده حداکثری از ظرفیت ایستگاه بین‌المللی راه‌آهن سلماس و توسعه حمل‌ونقل ریلی شهرستان، با حضور و امضای مدیرکل راه‌آهن آذربایجان‌غربی، محمد فتحی فرماندار سلماس و شهردار این شهر منعقد شد.
بر اساس این تفاهم‌نامه، راه‌اندازی قطار در مسیر سلماس ـ تهران و بالعکس و همچنین سلماس ـ وان و بالعکس در دستور کار قرار گرفته است؛ اقدامی که می‌تواند زمینه‌ساز توسعه جابه‌جایی مسافر، رونق گردشگری و تقویت ارتباطات اقتصادی و تجاری شهرستان سلماس باشد.
ایستگاه بین‌المللی راه‌آهن سلماس از ظرفیت‌های مهم حمل‌ونقل ریلی منطقه به شمار می‌رود و بهره‌گیری از این ظرفیت در بخش مسافری و باری می‌تواند نقش مهمی در توسعه اقتصادی و ارتباطات منطقه‌ای شهرستان داشته باشد.
انتهای پیام/
تفاهم‌ نامه راه‌اندازی قطار سلماس ـ تهران و سلماس ـ وان امضا شد خبرگزاری ایرنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

سامانه مولد پرتال ستاک