خبر/
کلاهبردار ۸۰ میلیاردی در میانه به دام افتاد
1405/05/30 - 18:00 - کد خبر: 166708
نسخه چاپی
نصر: فرمانده انتظامی شهرستان میانه از دستگیری فردی خبر داد که با شگرد فروش یک واحد ساختمانی به چند نفر، از هشت شهروند ۸۰ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بود.
به گزارش نصر، حسن رفیعی، فرمانده انتظامی شهرستان میانه امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در تشریح این خبر اظهار کرد: در پی وصول شکایت چند شهروند مبنی بر کلاهبرداری فردی در زمینه ساخت و فروش یک واحد ساختمانی به چند نفر، موضوع بهصورت ویژه در دستور کار مأموران کلانتری ۱۲ شهرستان میانه قرار گرفت.
وی افزود: مأموران با انجام اقدامات تخصصی و تحقیقات لازم، متهم را شناسایی کردند و در بررسیهای انجامشده مشخص شد این فرد با همین شگرد، هشت نفر را فریب داده و در مجموع ۸۰ میلیارد ریال از آنان کلاهبرداری کرده است.
فرمانده انتظامی شهرستان میانه ادامه داد: مأموران پس از هماهنگی با مرجع قضایی، در عملیاتی غافلگیرانه متهم را هنگام فرار دستگیر کردند.
رفیعی خاطرنشان کرد: متهم پس از دستگیری برای انجام مراحل قانونی و رسیدگی قضایی به مرجع ذیصلاح معرفی شد.
انتهای پیام/
خبرگزاری فارس