سرپرست گروه دف نوازان سماع از تعویق کنسرت وصال خبر داد:

امیدواریم مردم هنردوست تبریز از ما حمایت کنند

1405/05/23 - 17:37 - کد خبر: 166285 نسخه چاپی

نصر: کنسرت گروه دف‌نوازان سماع که قرار بود ۲۸ مردادماه در تالار پتروشیمی تبریز برگزار شود، بنا بر اعلام مراجع ذی‌صلاح با یک هفته تأخیر و در پنجم شهریورماه روی صحنه خواهد رفت. این تعویق به گفته سرپرست گروه، علاوه بر آسیب به روند بلیت‌فروشی، هزینه‌های جدیدی را به اعضای گروه تحمیل کرده است.

به گزارش نصر، یونس تارپود، سرپرست گروه دف‌نوازان سماع، در گفت‌وگو با نصر با اشاره به ویژگی‌های متفاوت این اجرا اظهار کرد: این کنسرت از نظر آهنگسازی و تنظیم، اجرایی متفاوت خواهد بود. در عین حفظ ساختار موسیقی سنتی، تلاش کرده‌ایم با رویکردی مدرن‌تر قطعات را اجرا کنیم.

وی افزود: در این اجرا چهار تصنیف جدید داریم که با تنظیم متفاوت اجرا خواهند شد. یکی از بخش‌های ویژه برنامه تصنیف «عشق یولی» است که نیمی از آن به زبان ترکی و نیمی فارسی است و در اجرای آن دف و دایره به شکل متفاوتی در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند و آرایش سازها در طول قطعه تغییر می‌کند.

تارپود ادامه داد: در کنار سازهایی مانند تار، کمانچه، سنتور، سه‌تار و نی، از سازهای کوبه‌ای و افکتی مختلفی از جمله جیمبی، نقاره، دایره، دف، تنبور و مثلث استفاده شده و تلاش کرده‌ایم گیتار را نیز با ملودی و شرایط متناسب وارد ساختار اجرا کنیم.

وی با اشاره به حضور پررنگ سازهای کوبه‌ای در این کنسرت گفت: علاقه‌مندان به دف و قطعات کوبه‌ای در این اجرا حدود هفت قطعه کوبه‌ای را خواهند شنید مه برای آنها تمرین و زمان زیادی صرف شده است.

تعویق یک هفته‌ای و تحمیل هزینه‌های جدید
سرپرست گروه سماع با بیان اینکه تمرین‌های این اجرا از اسفندماه آغاز شده است، گفت: این تمرین‌ها در شرایط بسیار دشواری از جمله جنگ، گرانی و تورم انجام شد. در این مدت نیز اتفاقات تلخی را تجربه کردیم و داغدار از دست دادن برخی از دوستانمان شدیم؛ در کنار آن، اخبار و حوادث تلخ جامعه فشار روحی زیادی به اعضای گروه وارد کرد.

تارپود درباره تبعات تغییر تاریخ کنسرت اظهار کرد: این تعویق یک هفته‌ای به بلیت‌فروشی آسیب جدی می‌زند و قطعا بخشی از بلیت‌ها مسترد خواهد شد. برخی از اعضا برای این تاریخ اجراهای دیگری داشتند که اکنون باید لغو شود. تعدادی از اعضای گروه نیز در آستانه سفر بودند و مجبور شدیم بلیت‌هایشان را کنسل کنیم.

وی افزود: حدود ۳۰ میلیون تومان برای بلیت هواپیمای اعضای گروه هزینه کرده بودیم و کنسلی بلیت اعضا با ۴۰ درصد ضرر همراه شده است. از سوی دیگر باید صدابردار و فیلمبردار را تغییر دهیم، پوستر و بنرها را دوباره چاپ کنیم و هماهنگی‌های تبلیغاتی را از ابتدا انجام دهیم.

تارپود ادامه داد: برای شهرداری نیز بلیت‌هایی ارسال شده بود که باید با تاریخ جدید جایگزین شود و دوباره باید پیگیری کنیم که آیا همکاری تبلیغاتی برای تاریخ جدید ادامه پیدا می‌کند یا خیر.

وی همچنین از ضرورت طی دوباره بخشی از فرآیندهای اداری خبر داد و گفت: از شنبه باید دوباره برای مجوز کنسرت اقدام کنیم. سایت مجدداً باز می‌شود و اطلاعات اعضای گروه باید تک‌تک بارگذاری شود. موضوع اماکن و مسائل دیگر نیز باید دوباره پیگیری شود. با اینکه گفته شده برخی موارد تلفنی حل می‌شود، مسئولیت انجام همه این کارها بر عهده من و مدیر اجرایی برنامه است.

این کنسرت طاقت‌فرساست، اما ایستاده‌ایم
سرپرست گروه دف‌نوازان سماع با بیان اینکه برگزاری این کنسرت برای اعضای گروه به فرآیندی طاقت‌فرسا تبدیل شده است، گفت: گروه با صبر و شکیبایی در مقابل این مسائل ایستاده و به‌عنوان سرپرست گروه، بیشترین مسئولیت این بخش بر عهده من است. واقعاً این کنسرت طاقت‌فرسا شده، اما همچنان ایستاده‌ایم.

تارپود تأکید کرد: تمام این ایستادگی به خاطر مردم هنردوست تبریز و آذربایجان است. امیدوارم مردم نیز از ما حمایت کنند و کنار ما باشند تا بتوانیم در پنجم شهریورماه یک روز خوب و خاطره‌انگیز برای موسیقی و مردم رقم بزنیم.

کنسرت وصال، جدیدترین اجرای صحنه ای گروه دف‌نوازان سماع با حضور جمعی از نوازندگان دف و همراهی سازهای ایرانی و کوبه‌ای، پنجم شهریورماه در تالار پتروشیمی تبریز برگزار خواهد شد.
امیدواریم مردم هنردوست تبریز از ما حمایت کنند سئویل محدث

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

سامانه مولد پرتال ستاک