رئیس صنف جایگاه های سوخت کشور خبر داد؛

تاخیر در پرداخت حق العمل جایگاه های سوخت وارد پنجمین ماه شد

1405/05/17 - 15:30 - کد خبر: 165988 نسخه چاپی

نصر: تاخیر بیش از پنج‌ ماهه در تصویب حق‌العمل جایگاه‌های سوخت در حالی ادامه دارد که به گفته رئیس صنف جایگاه‌های سوخت کشور، با وجود انجام بررسی‌های کارشناسی، تعلل سازمان برنامه و بودجه، جایگاه‌داران را با افزایش هزینه‌ها و زیاندهی مواجه کرده و اعتراض گسترده این صنف را به دنبال داشته است.

به گزارش نصر، با وجود گذشت بیش از ۵ ماه و علی رغم طی مراحل لازم و آنالیز کارشناسی، سازمان برنامه و بودجه با تاخیر در اقدام جهت تصویب حق العمل ۱۴۰۵ جایگاههای سوخت، موجب زیاندهی این بنگاههای اقتصادی شده و مالکان جایگاهها به شدت معترضند 
مردی در قیامدشت زنش را کشت و جسدش را دفن کرد / قاتل دخترش را هم سالها پیش کشته بود
اسدالله قلیزاده گفت: صنف جایگاههای سوخت مانند رویه هر ساله، مدارک و مستندات لازم را به سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان ارسال و جلسات منظمی را شرکت کرده است و مقرر بوده سریعا درصد کارشناسی تعیین شده در جلسه کارگروه به تصویب هیات وزیران برسد ولی سازمان برنامه و بودجه مدام جلسات را تجدید میکند و اخباری داریم که تلاشهایی برای کاهش درصد تعیین شده کارشناسی و تغییرات یک شبه در حال انجام است و این تاخیر و تغییرهای احتمالی پشت درهای بسته، موجب اعتراضات گسترده جایگاههای سوخت شده است 
وی افزود:  جایگاههای سوخت و کارکنانشان پیوسته تمام تلاش خود را برای خدمت رسانی شبانه روزی انجام میدهند و رشادتها و شجاعاتهای ایشان در ایام جنگهای اخیر بر کسی پوشیده نیست، به طوریکه کوچکترین وقفه ای حتی در زمان جنگ در توزیع سوخت رخ نداد و مورد تقدیر مردم و مقامات کشور قرار گرفتند، حال منصفانه نیست ایشان در مشکلات مالی رها شوند در حالیکه هرروز طرحهای جدیدتری در حوزه توزیع سوخت در حال اجراست و شرایط را برای جایگاهها سخت تر کرده است. هم اکنون حدود ۵ ماه است که هزینه های جایگاهها به روز شده ولی حق العمل ایشان تغییری نکرده است و زیاندهی و مشکلات مالی گریبان این صنف را گرفته و هرروز یاس و دلسردی بیشتری دارند و این وضعیت برای یک بنگاه اقتصادی خدماتی قابل ادامه دادن نیست. 
قلیزاده افزود: اینکه ما انتظار داریم سازمان برنامه و بودجه به موقع وظایف خود را انجام دهد و کارشناسی انجام شده را بدون دخل و تصرف یکطرفه بپذیرد نه ایراد شرعی دارد نه ایراد قانونی و اینکه کماکان برای حق قانونی خود خواهش و تمنا و اعتراض کنیم زیبنده کشور ما نیست.
انتهای پیام/
تاخیر در پرداخت حق العمل جایگاه های سوخت وارد پنجمین ماه شد پایگاه خبری و اطلاع رسانی رکنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

سامانه مولد پرتال ستاک