فرماندار ارومیه:

۲۴۷ پروژه عمرانی در ارومیه در حال اجراست

1405/05/11 - 15:52 - کد خبر: 165670 نسخه چاپی

نصر: فرماندار ارومیه از اجرای ۲۴۷ پروژه عمرانی و توسعه‌ای در حوزه‌های مختلف این شهرستان خبر داد و گفت: توسعه متوازن مناطق مختلف، به‌ویژه مناطق کم‌برخوردار و محرومیت‌زدایی از اولویت‌های اصلی مدیریت شهرستان است.

به گزارش نصر، قهرمان عیوضلو روز یکشنبه در نشست کمیته برنامه‌ریزی شهرستان ارومیه که با حضور نمایندگان مردم این شهرستان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، افزود: توسعه همه‌جانبه و توجه متوازن به تمامی بخش‌های شهرستان با جدیت در دستور کار قرار دارد.
وی با اشاره به اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» افزود: این طرح به‌منظور شناسایی دقیق مشکلات و نیازهای مناطق مختلف و برنامه‌ریزی برای رفع آنها، به‌صورت مستمر در محله‌های حاشیه‌ای و کمتر برخوردار ارومیه اجرا می‌شود.
فرماندار ارومیه همچنین بر ضرورت استفاده هدفمند از اعتبارات عمرانی تاکید کرد و گفت: مدیران دستگاه‌های اجرایی باید با بهره‌گیری بهینه از منابع مالی، در راستای رفع خلاهای توسعه‌ای و کاهش محرومیت در شهرستان تلاش کنند.
عیوضلو ادامه داد: بیشترین پروژه‌های عمرانی در حال اجرای شهرستان مربوط به حوزه‌های حمل‌ونقل و راهداری، آموزش‌وپرورش و ورزش است و پیش‌بینی می‌شود با بهره‌برداری از این طرح‌ها، بخشی از نیازهای زیرساختی و خدماتی مردم تامین شود.
حسن اصغرزاده، کارشناس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان غربی نیز در این جلسه اظهار کرد کرد: اعتبارات عمرانی شهرستان ارومیه در سال جاری به یک‌هزار و ۷۷۲ میلیارد تومان رسیده که نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
انتهای پیام/
۲۴۷ پروژه عمرانی در ارومیه در حال اجراست خبرگزاری ایرنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

سامانه مولد پرتال ستاک