مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران مطرح کرد:

صادرات ۹ میلیون دلاری تراکتورسازی ایران در جنگ تحمیلی

1405/05/03 - 10:28 - کد خبر: 165074 نسخه چاپی

نصر: مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: این گروه صنعتی در چهار ماه نخست امسال به رغم جنگ تحمیلی بیش از ۷۰۰ دستگاه تراکتور به ارزش حدود ۹ میلیون دلار به ۹ کشور خارجی صادر کرده است.

به گزارش نصر، مصطفی وحیدزاده، روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران با بیان اینکه تراکتورهای صادر شده در اختیار مصرف کنندگان کشورهای مختلف قرار گرفته است، افزود: در این بازه زمانی بیش از هفت هزار دستگاه تراکتور به ارزش ۹۰ هزار میلیارد ریال نیز تولید و در بازارهای داخلی عرضه شده است.
وی اظهار کرد: طی این مدت بیش از ۱۰ هزار دستگاه انواع تراکتور و بکهو در این گروه صنعتی تولید شده است و تولید و صادرات محصولات این مجموعه با وجود چالش‌های اقتصادی و شرایط موجود همچنان ادامه دارد.
مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران با اشاره به استراتژی جدید این مجموعه برای خروج از حالت تک‌محصولی و اتخاذ استراتژی ۵۰*۵۰، گفت: تراکتورسازی علاوه بر ماشین‌آلات، از طریق تولید انواع موتور، قطعات ریخته‌گری، قطعات یدکی، ادوات کشاورزی و خودروهای تجاری نیز درآمدهای قابل توجهی کسب کرده است.
وحیدزاده، ادامه داد: در همین راستا، حدود ۲ هزار تن انواع قطعات ریخته‌گری به خارج از کشور صادر شده که این میزان صادرات منجر به ارزآوری ۲ میلیون دلاری برای کشور شده است.
وی یادآور شد: تراکتورسازی با تکیه بر توانمندی‌های خود، چرخ تولید را با شتابی بیشتر به حرکت درآورده تا از بروز کمبود تولید و خسارت برای بخش کشاورزی، صنایع وابسته و مهمتر از همه امنیت غذایی هموطنان جلوگیری شود.
وحیدزاده، با تاکید بر ضرورت رفع مشکلات بخش صنایع از جمله افزایش سرسام‌آور قیمت مواد اولیه و کمبود نقدینگی، افزود: حمایت از کشاورزان متقاضی تراکتور از طریق تسهیلات مناسب باید جزو اولویت های دولت باشد چراکه حمایت از این بخش، نه تنها به معنای پشتیبانی از صنعت و کشاورزی، بلکه تضمین‌ کننده امنیت غذایی کشور خواهد بود.
تراکتورسازی ایران اکنون با ۹ شرکت اقماری در تبریز، ۲ شرکت در خارج از آذربایجان شرقی و ۲ شرکت در بیرون از مرزهای ایران اسلامی، بزرگترین تولید کننده ماشین آلات کشاورزی و تراکتور از ۳۵ تا ۱۵۰ اسب بخار در کشور است که در حال حاضر ۹۹ درصد نیاز کشاورزان کشور به تراکتور را تامین می کند .
انتهای پیام/
صادرات ۹ میلیون دلاری تراکتورسازی ایران در جنگ تحمیلی خبرگزاری ایرنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

سامانه مولد پرتال ستاک