خبر/
کشف دو کیلوگرم شیشه در تبریز؛ دو متهم دستگیر شدند
1405/04/21 - 15:29 - کد خبر: 164275
نسخه چاپی
نصر: رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر آذربایجانشرقی از کشف ۲ کیلوگرم ماده روانگردان شیشه در تبریز و دستگیری دو متهم در این رابطه خبر داد.
به گزارش نصر، سرهنگ حسین امیدی صبح یکشنبه با اعلام این خبر اظهار کرد: در پی دریافت اطلاعاتی مبنی بر قاچاق و توزیع مواد روانگردان در تبریز، موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان قرار گرفت.
وی افزود: مأموران اداره عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و شناسایی محل اختفای محموله، در عملیاتی موفق موفق به کشف ۲ کیلوگرم ماده روانگردان شیشه شدند.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر آذربایجانشرقی با بیان اینکه در این عملیات دو نفر دستگیر و برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند، گفت: مواد مکشوفه نیز ضبط شد.
سرهنگ امیدی تأکید کرد: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر به صورت شبانهروزی فعالیت عناصر قاچاق و توزیع مواد مخدر را رصد میکنند و با اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی، برخورد قاطع با قاچاقچیان و سوداگران مرگ را در دستور کار دارند.
انتهای پیام/
خبرگزاری مهر