خبر/

آغاز فروش ارز اربعین/ مشتریان ۳ بانک نمی‌توانند اینترنتی خرید کنند

1405/04/20 - 16:27 - کد خبر: 164198 نسخه چاپی

نصر: فروش ارز اربعین به زائران در حالی از امروز (۲۰ تیر ۱۴۰۵) آغاز شد و تا ۱۲ مرداد ادامه خواهد داشت که مشتریان بانک‌های دارای اختلال (ملی، تجارت و صادرات) باید به صورت حضوری خرید کنند.

به گزارش نصر، فرآیند عرضه ارز اربعین ۱۴۰۵ از امروز (شنبه) آغاز شده و تا ساعت ۱۵ روز ۱۲ مردادماه ادامه خواهد داشت. بر اساس دستورالعمل بانک مرکزی، ارز اربعین به صورت اسکناس دینار عراق و تا سقف ۲۰۰ هزار دینار برای هر زائر عرضه می‌شود.
با این حال، به دلیل تداوم اختلالات در برخی خدمات غیرحضوری، مشتریان بانک‌های ملی، تجارت و صادرات در حال حاضر برای دریافت ارز اربعین باید به شعب ارزی مراجعه کنند. این در حالی است که مشتریان سایر بانک‌های عامل می‌توانند از طریق سامانه‌های آنلاین و بسترهای غیرحضوری نسبت به خرید ارز اقدام کنند.
مطابق اعلام بانک مرکزی، ارز اربعین با نرخ توافقی در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد و بانک‌ها، موسسات اعتباری و صرافی‌های بانکی امکان خرید و فروش برخط این ارز را برای زائران فراهم کرده‌اند.
برای دریافت ارز اربعین، ارائه اصل کارت ملی و اصل گذرنامه معتبر یا برگه تردد معتبر اربعین الزامی است.
در مرحله نخست، بانک‌های ملی ایران، سپه، ملت، شهر، گردشگری، قرض‌الحسنه مهر ایران و پست بانک ایران به عنوان بانک‌های عامل فروش ارز اربعین معرفی شده‌اند و زائران می‌توانند از طریق شعب یا سامانه‌های اعلامی این بانک‌ها نسبت به دریافت ارز اقدام کنند.
بانک مرکزی همچنین تأکید کرده است که دریافت ارز اربعین هیچ محدودیتی برای استفاده از سایر سهمیه‌های ارزی ایجاد نمی‌کند. بر این اساس، دریافت ارز اربعین منافاتی با خرید ارز مسافرتی یا تأمین ارز برای سایر نیازهای ضروری ندارد و متقاضیان می‌توانند در طول سال، هر یک از این سهمیه‌ها را به صورت جداگانه و مطابق ضوابط مربوطه دریافت کنند.
عرضه ارز اربعین در شرایطی آغاز شده که هر ساله با نزدیک شدن به ایام اربعین حسینی، تقاضا برای دینار عراق افزایش می‌یابد و شبکه بانکی کشور مسئولیت تأمین بخش عمده نیاز ارزی زائران را بر عهده می‌گیرد. بر این اساس، امکان خرید حضوری و غیرحضوری ارز می‌تواند به تسهیل دسترسی زائران به ارز مورد نیاز سفر و کاهش ازدحام در شعب بانکی کمک کند.
انتهای پیام/
آغاز فروش ارز اربعین/ مشتریان ۳ بانک نمی‌توانند اینترنتی خرید کنند خبرگزاری ایسنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

سامانه مولد پرتال ستاک