به گزارش نصر از فارس، محمدحسین صومی، رئیس علوم پزشکی تبریز امشب در گفتوگوی خبری زنده تلویزیونی اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته نتیجه تست ۴۹ نفر دیگر در استان مثبت اعلام شد.
وی با بیان اینکه در چند ساعت اخیر از ۱۵۱ تست گرفته شده است که ۴۹ نفر مثبت اعلام شد، افزود: ۳۵ درصد مراجعه کنندگان مبتلا به کرونا هستند که ۳۱ مورد از تبریز، ۶ مورد ازمراغه، ۳ نفر از میانه و بناب، مرند، شبستر، بستانآباد و تقریبا همه استان درگیر این ویروس هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره بر فوت ۴ نفر دیگر، تعداد کل قربانیان کروما در استان را ۲۱ نفر برشمرو و گفت: ۲ نفر فوتی امروز وقتی به بیمارستان آمدند که در حال رو به موت بودند.
وی اصافه کرد: ۲۲۴ نفر فرد مبتلا به کرونا داریم که البته بیش از ۴۰۰ نفر نیز با احتمال کرونا در حال درمان هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز بیان کرد: همه فوتشدگان در استان بالای ۶۰ سال هستند و فقط دو نفر زیر ۶۰ سال هستند و همچنین با اینکه بهبودیافتگان از شرّ ویروس نجات پیدا میکنند ولی مشکل ریوی همچنان در آنها پایدار است.
وی با تاکید بر اینکه ۹۰ درصد مبتلایان به کرونا در محیطهای آلوده به این ویروس گرفتار شدهاند، خاطرنشان کرد: تاکنون از ۱۳۰۰ نفر بستری در بیمارستان با علائم مشکوک به کرونا، برای ۱۱۰۰ نمونه گرفته شده است.
صومی متذکر شد: بررسیها نشان داده است که افرادی بیشتر مبتلا شدهاند که در محیطهای آلوده و شلوغ بودند که البته همه محیطها در استان مکان آلوده
وی افزود: برخی از افراد دست از قهرمانبازی دست برداشته و به نکات بهداشتی از جمله با بیرون نرفتن و رعایت بهداشت توجه کنند.
رئیس علوم پزشکی تبریز متذکر شد: تمام تلاش ما بر مقابله با تشدید ویروس است، از اینرو بهترین راه همان پیشگیری است که بهترین پیشگیری هم رعایت نکات بهداشت و عدم تجمع و ماندن در خانه است.
ویروسهای کرونا (یا کروناویروسها) خانوادهای از ویروسها هستند که بیماریهای مربوط به دستگاه تنفسی از سرماخوردگی معمولی گرفته تا برونشیت و عفونت مجاری تنفسی را منجر میشود.
ویروس کووید ۱۹، از طریق تنفس و تماس هم منتقل میشود و همین امر کنترل آن را دشوار کرده است. این ویروس، بیماری «سندرم زجر تنفسی حاد» یا ARDS را در فرد مبتلا ایجاد میکند، یک بیماری خطرناک و نارسایی دستگاه تنفسی است که با گسترش سریع التهاب و عفونت در ریهها شروع میشود. در ادامه بهدلیل پر شدن کیسههای هوایی شُشها از مایع میانبافتی، اکسیژن کافی به فرد نمیرسد و در صورت عدم رسیدگی بهموقع بیمار با خطر مرگ مواجه خواهد بود.
انتهای پیام/